X

Σύγχρονοι «πρωτόπλαστοι» στη Ρόδο

Την εμπειρία… του Αδάμ και της Εύας, χωρίς τον όφι, ζουν οι ένοικοι του ξενοδοχείου Naturist Angel , στο Παραδείσι της Ρόδου.

Ant1news


Ξενοδοχεία όπου το γυμνό σχεδόν επιβάλλεται λειτουργούν, πλέον,  και στην Ελλάδα. Στην  Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο, τη  Ρόδο, την  Κρήτη και την Κυλλήνη. Δεσπόζουσα θέση κατέχει, όμως,  το «Naturist Angel» που βρίσκεται στο Παραδείσι, 18 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Ρόδου.

Άνοιξε  στις 15 Ιουλίου του 2013, οι πρώτοι πελάτες  ήταν Τούρκοι και Ισραηλινοί, αλλά, ήδη,   αποτελεί πόλο έλξης για τους απανταχού ενδιαφερομένους.  Η πληρότητα τον Ιούλιο κυμάνθηκε από 85% έως 90%, ενώ για τον Αύγουστο αγγίζει σχεδόν το 100%. Οι κλίνες είναι 64, δεν διαθέτει μονόκλινα δωμάτια, καθώς απευθύνεται αποκλειστικά σε οικογένειες και ζευγάρια, που βρίσκουν τον δικό τους επίγειο παράδεισο στη Ρόδο με τιμές οι οποίες ξεκινούν από 40 ευρώ και σε περιόδους υψηλής ζήτησης φτάνουν τα 110 ευρώ.

 

Το «Naturist Angel», αποτελεί , όμως, και καταφύγιο  για προσωπικότητες της ελληνικής σόουμπιζ , καθώς ο εσωτερικός κανονισμός είναι ιδιαίτερα αυστηρός, απαγορεύοντας τη φωτογράφιση ή βιντεοσκόπηση των πελατών χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεσή τους ενώ  οι παραβάτες απομακρύνονται άμεσα από το ξενοδοχείο. Απαγορεύεται, επίσης, η ανάρμοστη συμπεριφορά , όπως παρενόχληση , επιδειξιμανία και ερωτικές περιπτύξεις παρουσία τρίτων, στους εξωτερικούς χώρους του συγκροτήματος.

Το προσωπικό, που «ασπάζεται» το γυμνισμό,  είναι ντυμένο ανάλαφρα. Οι γυναίκες φοράνε μίνι φόρεμα και οι άνδρες σαλβάρι με φανελάκι αμάνικο . Μετά τη λήξη της βάρδιάς τους έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν για ένα δίωρο όλες τις παροχές που προσφέρονται δωρεάν και να κάνουν γυμνοί μπάνιο ή να γευματίσουν.