X

Ντύθηκαν σούπερμαν για χάρη του Μόρα

Οι συμπαίκτες του Βαγγέλη Μόρα στη Βερόνα δείχνουν με συμβολικό τρόπο τη συμπαράστασή τους  στη μεγάλη μάχη που δίνει ο διεθνής αμυντικός για να σώσει τον αδερφό του Δημήτρη.

Ant1news


Οι ώρες αγωνίας που περνούν ο Βαγγέλης Μόρας και ο αδερφός του Δημήτρης, στη Μελβούρνη, δεν άφησαν ασυγκίνητους τους συμπαίκτες του στη Βερόνα, οι οποίοι πριν από το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Αλ Χορ,  φόρεσαν μπλουζάκια... σούπερμαν με το διάσημο, πλέον, #savemoras

Ο Δημήτρης Μόρας διαγνώστηκε τον Μάρτιο με οξεία μυελογενή λευχαιμία, ένα είδος καρκίνου των κυττάρων.  Έκτοτε νοσηλεύεται στην Αυστραλία, όπου είχε ταξιδέψει για διακοπές. Εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο πλευρό του ο Έλληνας άσος, ο οποίος προσέφερε μυελό των οστών προσπαθώντας να σώσει τον αδερφό του.

Οι συμπαίκτες του στην ιταλική ομάδα, που στηρίζουν την αγωνιώδη προσπάθεια του έμπειρου αμυντικού ντύθηκαν… σούπερμαν επιχειρώντας, παράλληλα, να ευαισθητοποιήσουν όσους, το δυνατόν, περισσότερους , μέσω της καμπάνιας #savemoras στα social media.

Ο Βαγγέλης Μόρας, από την πλευρά του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του γράφοντας  twitter: "Δεν έχω λόγια για να εκφράσω τα συναισθήματά μου μετά από αυτήν τη χειρονομία. Ευχαριστώ παιδιά, ευχαριστώ Βερόνα".