X

Για αντισημιτισμό κατηγορεί ο Γιον Βόιτ το ζεύγος Πενέλοπε Κρουζ-Χαβιέ Μπαρδέμ

Στο πλευρό του Ισραήλ ο Γιον Βόιτ, κατηγορεί Πενέλοπε Κρουζ και Χαβιέ Μπαρδέμ για την επιστολή που υπέγραψαν υπέρ των Παλαιστινίων.

Ant1news

Ο πατέρας της Αντζελίνα Τζολί, Γιον Βόιτ, «ξεσπάθωσε» κατά των συναδέλφων του ηθοποιών, που καταδίκασαν σε επιστολή τους τις ισραηλινές επιθέσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Λάβρος ήταν ιδιαίτερα κατά του ζεύγους Πενέλοπε Κρουζ-Χαβιέ Μπαρδέμ, κατηγορώντας τους πως πυροδοτούν αντισημιτικό μένος, αγνοώντας την Ιστορία και το παρασκήνιο της κρίσης στη Μέση Ανατολή.

Σε επιστολή του, που δημοσιεύθηκε στο Hollywood Reporter, o 75χρονος Γιον Βόιτ έγραψε:

«Το όνομα μου είναι Γιον Βόιτ και είμαι κάτι παραπάνω από οργισμένος, είμαι θλιμμένος που άνθρωποι όπως η Πενέλοπε Κρουζ και ο Χαβιέ Μπαρδέμ μπορούν να υποκινήσουν αντισημιτικό μένος σε όλον τον κόσμο και αγνοούν τη ζημιά που έχουν προκαλέσει.

Μετά από χρόνια προσπαθειών για ειρήνευση στην περιοχή, τους πολέμους που υποχρεώθηκαν να αντιμετωπίσουν, τις επιθέσεις από τους εχθρούς τους ακόμη και σήμερα, και τέλος μετά από χρόνια που τρέχουν στα καταφύγια και έχουν εκατοντάδες πολίτες νεκρούς από βομβιστές αυτοκτονίας, πολίτες που σκοτώθηκαν στον ύπνο τους, μαχαιρωμένους σε κομμάτια, συνειδητοποίησαν πως φθάνει πια και επιτέλους ανταπέδωσαν και αντί οι συνάδελφοί μου να στηρίξουν τη μόνη δημοκρατική χώρα στην περιοχή, δημοσιεύουν δηλητηριώδεις επιστολές εναντίον τους

Θα πρέπει να σκύψετε τα κεφάλια από ντροπή. Θα πρέπει να βγείτε δημοσίως και να δηλώσετε μεταμέλεια για ό,τι κάνατε και να ζητήσετε συγχώρεση από τον δοκιμαζόμενο λαό του Ισραήλ».