X

Ζήτησε ένα χορό με την Τζένιφερ Λόπεζ... και εκείνη δεν είπε όχι

Διαγωνιζόμενος σε ριάλιτι ζήτησε από την J.Lo να χορέψει μαζί του και εκείνη τον πήρε αγκαλιά κι έγειρε τρυφερά στον ώμο του.

Ant1news

Συνήθως οι διαγωνιζόμενοι στις οντισιόν του American Idol ονειρεύονται να αποσπάσουν το πολυπόθητο «Ναι» των κριτών και να πάρουν το εισιτήριο για την τελική φάση.

Ένας νεαρός, όμως, από το Νάσβιλ δεν αρκέστηκε σε αυτό… Αιφνιδιάζοντας τα μέλη της κριτικής επιτροπής, ζήτησε ευγενικά από τη Τζένιφερ Λόπεζ να του χαρίσει ένα χορό!

«Να χορέψω μαζί σου, τώρα;» ρώτησε η Λόπεζ. «Τι είδους χορό; Γιατί οι γόβες μου είναι ψηλοτάκουνες…», πρόσθεσε.

Με αναπτερωμένο ηθικό, ο νεαρός διαγωνιζόμενος της πρότεινε μία ρομαντική μπαλάντα και κατάφερε να σηκώσει από το τραπέζι την εκρηκτική λατίνα. Όσο για τους άλλους δύο κριτές, τον Χάρι Κόνικ Τζούνιορ και τον Κιθ Ούρμπαν, συνόδευσαν μουσικά το ζευγάρι παίζοντας πιάνο και κιθάρα αντίστοιχα.

Φάνταζε ήδη ονειρεμένο το σκηνικό για τον τυχερό διαγωνιζόμενο του American Idol, που δε θέλησε να παρατραβήξει το σχοινί και αρχικά έπιασε το χέρι της Τζένιφερ Λόπεζ, κρατώντας την σε απόσταση.

«Έτσι χορεύεις ρομαντικά εσύ;» του είπε η 45χρονη J.Lo και αφού έβαλε το χέρι της γύρω από το λαιμό του, έγειρε το κεφάλι της στον ώμο του. Υπό τη μελωδία του «Stay with Me», χόρεψαν ρομαντικά και το βίντεο ίσως βάλει ιδέες σε πολλούς διαγωνιζόμενους στο μέλλον…