X

Η… ποδηλατάδα Σαουδάραβα κροίσου στην Κρήτη

Στις… ορθοπεταλιές το έριξε ο Αλ Ουλίντ μπιν Ταλάλ στην Ελούντα.

Ant1news


Έχει συνηθίσει να κυκλοφορεί με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, ιδιωτικό αεροσκάφος και χλιδάτο γιότ. Στην Κρήτη, όμως, φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει συνήθειες και να απολαύσει, όπως και οι… κοινοί θνητοί, μια βόλτα με ποδήλατο.

 Ο πλουσιότερος Σαουδάραβας στον κόσμο, Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, που έφτασε το Σάββατο στο Ηράκλειο, όπου τον υποδέχθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη,  εθεάθη να κάνει ποδηλατάδα από την Πλάκα μέχρι την Ελούντα.

Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας δεν ήταν, όμως, μόνος του.  Τον συνόδευαν «διακριτικά», με ποδήλατα και βαν, μία ομάδα αστυνομικών και 15 άνδρες από την προσωπική του φρουρά.



Ο πρίγκιπας και η σύζυγός διαμένουν για λόγους ασφαλείας στη θαλαμηγό τους , που έχει αγκυροβολήσει ανοιχτά της Σπιναλόγκας, ωστόσο, έχουν κάνει κράτηση 23 δωματίων στο ξενοδοχείο Blue Palace.

Ο 59χρονος Σαουδάραβας κροίσος είναι ιδρυτής του κολοσσού Kingdom Holdings και μέσω αυτού επενδύει σε ξενοδοχεία, ακίνητα και μετοχές. Στις 22 Αυγούστου 2013 είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον Αντώνη Σαμαρά. Παράλληλα, ΤΑΙΠΕΔ και Invest In Greece είχαν παρουσιάσει στον Αλ Ουαλίντ κατάλογο ακινήτων και ξενοδοχείων προς παραχώρηση – πώληση.