X

Τραγωδία στη Λευκάδα - τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις άνθρωποι στη Λευκάδα από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο τσίπουρου.

Ant1news



Μία ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε σήμερα σε αποστακτήριο τσίπουρου στην Καρυά στη Λευκάδα, στοιχίζοντας τη ζωή σε τρεις άτυχους ανθρώπους.

Σύμφωνα με το τοπικό «lefkasnews.gr», που δημοσιεύει και φωτογραφίες από το σημείο, τρεις άνθρωποι έχασαν τις αισθήσεις τους από αναθυμιάσεις μέσα στο αποστακτήριο και όταν μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκροί.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ένας άνδρας άνοιξε την δεξαμενή του αποστακτηρίου κατά τη διάρκεια εργασιών (όχι ζύμωσης). Οι αναθυμιάσεις και το αέριο που εισέπνευσε τον άφησαν αναίσθητο, ακολούθησε η λιποθυμία του δεύτερου άνδρα που επιχείρησε να τον βοηθήσει, ενώ ο τελευταίος έσπευσε να δει τι συνέβη στους άλλους δύο και λιποθύμησε κι αυτός. Και οι τρεις μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της περιοχής, όμως ήταν ήδη αργά, καθώς είχαν εισπνεύσει για πολύ ώρα μονοξείδιο του άνθρακα.

Κάτοικοι της περιοχής ειδοποίησαν την πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβη και είναι χαρακτηριστικό - όπως αναφέρει το «lefkadanews.gr» - ότι ο ένας πυροσβέστης που εισήλθε μέσα στο αποστακτήριο τσίπουρου παρότι φορούσε μάσκα, βγήκε ζαλισμένος και μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.