X

Το bucket challenge του Ρονάλντο και η… εκδίκηση του Νεϊμάρ

Φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό μπουγελώθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ ο Νεϊμάρ βρήκε έναν… παγωμένο τρόπο να εκδικηθεί τον Σούνιγκα!

Ant1news

Η νέα …τάση που θέλει τους διάσημους να αυτομπουγελώνονται αποκτά όλο και περισσότερα «θύματα», αφού κανείς μέχρι τώρα δεν έχει αρνηθεί να βάλει το «λιθαράκι» του στον φιλανθρωπικό σκοπό για τον οποίο γίνεται!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Νεϊμάρ, δεν θα μπορούσαν λοιπόν να αποτελέσουν εξαίρεση κι έτσι αμφότεροι δέχτηκαν να γίνουν μούσκεμα για την συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS).

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, αποδέχτηκε την πρόκληση του Ντάρεν Φλέτσερ και φορώντας την κατάλληλη ενδυμασία, δηλαδή το μικροσκοπικό μαγιό του, και δέχθηκε ένα… μεγαλοπρεπές μπουγέλωμα!

Πριν γίνει μούσκεμα όμως, φρόντισε να προκαλέσει για τον ίδιο σκοπό τις Μπιγιονσέ, Τζένιφερ Λόπεζ και Λιλ Γουέιν, και πια περιμένουμε με αγωνία αν θα δεχθούν οι τρεις κυρίες να γίνουν μούσκεμα!

Όμως ο Νεϊμάρ φαίνεται πως είδε το ice bucket challenge  ως την κατάλληλη ευκαιρία για εκδίκηση κι αυτό γιατί αποφάσισε να προκαλέσει τον Σούνιγκα, τον παίκτη που τον έβγαλε νοκ άουτ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας!

Ο Βραζιλιάνος άσος, αποδέχθηκε την πρόκληση από τον Μαρσέλο, αλλά πριν μπουγελωθεί, φρόντισε να πάρει την εκδίκησή του από τον Σούνιγκα, αποδεικνύοντας με τον πιο… κυριολεκτικό τρόπο ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται… κρύο, καλώντας τον παίκτη εξαιτίας του οποίου έχασε τα δύο τελευταία ματς της Βραζιλίας στο Μουντιάλ να μπουγελωθεί με παγάκια!