X

Δείτε την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ να γίνονται μούσκεμα!

Ακόμη δύο σταρ της μουσικής και του κινηματογράφου προστέθηκαν στη μακρά λίστα των «θυμάτων» του IceBucketChallenge.

Ant1news

Μακραίνει η αλυσίδα των διάσημων που αποδέχονται την πρόκληση να γίνουν μούσκεμα, συμμετέχοντας στην διεθνή εκστρατεία για την συγκέντρωση χρημάτων για το ίδρυμα ALS που επιχειρεί να βρει θεραπεία για την Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση (ALS).

Τα βίντεο στο διαδίκτυο με τους σταρς να μπουγελώνονται πραγματικά πέφτουν σαν βροχή, με πιο πρόσφατες περιπτώσεις την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Η Λατίνα σταρ, αποδεχόμενη την πρόκληση του Κριστιάνο Ρονάλντο, έγινε μούσκεμα! Χωρίς μακιγιάζ, με αθλητική περιβολή που  άφηνε ακάλυπτους του κοιλιακούς της η 45χρονη τραγουδίστρια, μόλις ολοκλήρωση το καθημερινό πρόγραμμα γυμναστικής της, αποφάσισε να… δροσιστεί και παράλληλα να συμβάλει στον φιλανθρωπικό σκοπό.

Ομοίως και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, που μπουγελώθηκε και προκάλεσε με τη σειρά του σε ψυχρολουσία τον συνάδελφό του Βίνσεντ Ντ' Ονόφριο και τον γιο του καθώς και τον «συμπρωταγωνιστή» του στις κινηματογραφικές περιπέτειες της Marvel, τον Θορ, δηλαδή τον ηθοποιό Κριμς Χέμσγουορθ.