X

Παραδόθηκε ο δεύτερος δράστης του άγριου εγκλήματος στην Μάνη

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή με τον 19χρονο το βράδυ της Τετάρτης και κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ant1news

Παραδόθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ο δεύτερος 19χρονος ο οποίος σύμφωνα με την κατάθεση του πρώτου ατόμου που συνελήφθη φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής με καραμπίνα τους δύο άτυχους νέους στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας.

Οι αστυνομικοί ήρθαν σε τηλεφωνική επαφή με τον 19χρονο το βράδυ της Τετάρτης και κατάφεραν να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ο νεαρός έφτασε συνοδευόμενος από το δικηγόρο του στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας.

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο 19χρονοι είχαν ραντεβού με τα δύο θύματα, αργά τη νύχτα, σχετικά με μία παραγγελία που τους είχαν κάνει προκειμένου να προμηθευτούν αναβολικά. Οι τελευταίοι είχαν πάρει προκαταβολή 800 ευρώ από τους δύο 19χρονους, αλλά δεν τους είχαν δώσει τα σκευάσματα, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να επακολουθήσει το άγριο φονικό.

Τα δύο νεαρά θύματα, που αγνοούνταν από το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκαν σε ένα φαράγγι μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης. Έφεραν τραύματα από κυνηγετικό όπλο και βασανίστηκαν άγρια από τους δράστες. 

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, παρότι ήταν εξαιρετικά μυώδεις και γυμνασμένοι, οι δύο νεαροί κακοποιήθηκαν και βασανίστηκαν σε ακραίο βαθμό και στη συνέχεια, σχεδόν εξουδετερωμένοι, αναγκάστηκαν να γονατίσουν και να δεχθούν απο τους δράστες απανωτούς πυροβολισμούς και χαριστικές βολές.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν από την αστυνομία πιθανότατα σήμερα.

Ο αδελφός του δολοφονημένου Κωνσταντίνου Σγούρου μιλώντας στο Πρωινό ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι ο αδερφός του δεν ήταν ναζί, ενώ επιτέθηκε φραστηκά στον Δημήτρη Παπαδημούλη αποκαλώντας τον τέρας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter με την οποία χαρακτήρισε «ναζί» τον 26χρονο και τον 25χρονο που έχασαν τη ζωή τους στη Μάνη.