X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να καλύψει τα κενά, η «τρύπα» στα έσοδα των Ταμείων και οι «αιώνιοι» φοιτητές είναι τα θέματα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η απόφαση του υπουργείου Παιδείας να βάλει «μαχαίρι» στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών, η μαύρη "τρύπα" 11 δις στα Ταμεία, καθώς και η δεύτερη ευκαιρία που δίνει ο Λοβέρδος στους «αιώνιους» φοιτητές είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Διαγράφουν τη μαζική εκπαίδευση – ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ «ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ»----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ-ΓΣΕΒΕΕ - Προτεραιότητα για τον ΣΥΡΙΖΑ η στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης----Ακροδεξιοί και εμπόριο αναβολικών πίσω από το έγκλημα----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Δεκάδες άμαχοι νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες----ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ – Πόλεμος εντυπώσεων με θύματα αμάχους----Ψηφοθηρεί το Μαξίμου για τις «γενοκτονίες» - Διαβεβαιώσεις Αθανασίου στους «38»----Στρεσάρουν την κυβέρνηση τα stress tests των τραπεζών----Ξέχασε τους μισούς παιδικούς σταθμούς η κυβέρνηση----ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – Στον αθλητικό εισαγγελέα Β. Μαρινάκης και Γ. Σαρρής.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Αγώνας δρόμου από την Αθήνα για επάρκεια σε φυσικό αέριο – Ζητεί ευρωπαϊκό μηχανισμό σε περίπτωση εμπλοκής με Ρωσία----Οι εντυπωσιακές Σφίγγες της Αμφίπολης----Ανυπόστατες οι φήμες, λένε οι τράπεζες – Σχετικά με τα αποτελέσματα των στρες τεστ----Επιχείρηση κατευνασμού των βουλευτών της ΝΔ – Για τη διάταξη στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο----Για 800 ευρώ η διπλή δολοφονία στην Καλαμάτα – Ομολόγησε ο ένας δράστης----Το δράμα των χριστιανών του Ιράκ----Αλλαγή δικαίου των ομολόγων – Μελετά η Αργεντινή----«Ιντιφάντα» από τη σύζυγο Γκιουλ----Οκτώ έργα τελειώνουν έως το τέλος του έτους – ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΛΙΑΚΟΣ----Η Βουλγαρία «παγώνει» την South Stream – ΤΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ----«ΑΙΩΝΙΟΙ» ΦΟΙΤΗΤΕΣ – Δεν θα διαγραφούν όσοι έδωσαν εξετάσεις.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Συντρίφτηκαν οι μισθοί της εργατικής τάξης – Τσακίζεται το βιοτικό επίπεδο των μισθωτών, ενώ ενισχύεται η συγκέντρωση της παραγωγής και του κεφαλαίου, ως αποτέλεσμα της πολιτικής διαχείρισης της κρίσης σε όφελός του----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Να καταργηθούν τώρα όλοι οι άδικοι και αντιλαϊκοί φόροι----40ό ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-«ΟΔΗΓΗΤΗ» - Πλούσιο το πρόγραμμα του Κεντρικού Φεστιβάλ στην Αθήνα----Κυβερνητική «σιγή ασυρμάτου» για τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών----ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ – «Στον αέρα» οι εργαζόμενοι και η λειτουργία τους από 1η Σεπτέμβρη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης – ΕΝΦΙΑ Αποκάλυψη-σοκ από τον αντιπρόεδρο των εφοριακών στη δημοκρατία για εσκεμμένο φούσκωμα του φόρου κατά ένα δισεκατομμύριο ευρώ----ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ Η ΡΕΠΟΥΣΗ – «Δεν υπήρξε γενοκτονία των Ελλήνων»----Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Γιώργο Δραγώνα----ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Τα Σκόπια θέλουν να δώσουν χρήματα για τις ανασκαφές----ΜΑΝΗ – Εκτέλεση εν ψυχρώ για μια παραγγελία----Φρίκη: Τζιχαντιστής αποκεφάλισε δημοσιογράφο on camera----ΤΑΙΝΙΕΣ – Οι «σκληροί» και η ωραία Κάμερον Ντίαζ.

ΕΘΝΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΗ-ΕΞΠΡΕΣ για 105.000 ασφαλισμένους – ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΝΕΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΙΤΚΟ – ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ----ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΕΦΑΛΕΣ ΣΦΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ – ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΤΕΡΑ ΤΟΥΣ----ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ – ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΖ. ΦΟΛΕΪ----ΑΠΟΦΑΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ – Αμνηστία για τα χρέη των δήμων----ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ - ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΓΙΑ ΧΑΠΙΑ & ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μπλόκο στις επιστροφές φόρου – ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΑ 800.000 ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ – ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΦΙΑ: ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ----ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΑΔΙΚΗΜΑ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ----«ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ» ΟΙ ΣΦΙΓΓΕΣ, «αιχμαλωτίζουν» με την ομορφιά τους – ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ----Παγκόσμιο σοκ από την εκτέλεση του Αμερικανού δημοσιογράφου – ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗ ΔΥΣΗ----ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΕ ΑΕΙ-ΤΕΙ – Ποιοι «αιώνιοι» φοιτητές θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για το πτυχίο----ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΔΥΟ 19ΧΡΟΝΟΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ! ΕΞΙΧΝΙΑΣΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ----Απαλλαγή-πρόκληση για τα φέσια των δημοτικών επιχειρήσεων – ΜΕ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ – Μαύρη τρύπα 11 δις, που κάθε μήνα μεγαλώνει----Τώρα τρέχουν και για το φυσικό αέριο----Εξοστρακίζουν την Τέχνη! ΜΟΝΟ στα φροντιστήρια θα μαθαίνουν σχέδιο οι μαθητές----ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ – Ομπάμα: «Καρκίνος» το Ισλαμικό Κράτος----«Ιντιφάντα» από Γκιουλ κατά του Ερντογάν – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ----Πρόγραμμα ανατροπής από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ----Μάχη για τα ροδάκινα από τις Ομάδες Παραγωγών – ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ----SOS ΓΙΑΤΡΩΝ – «Καταρρέει το σύστημα Υγείας»----Δύο εξεταστικές για τους φοιτητές που «λιμνάζουν» - ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Οι εφιάλτες του Σαμαρά – Ανίκανη η κυβέρνηση να κλείσει τα μέτωπα που πολλαπλασιάζονται----ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΜΑΝΗ: «φουσκωτές» σφαίρες----ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – Άφεση αμαρτιών για παράνομες πράξεις----ΙΡΑΚ – Κυνηγοί κεφαλαίων----ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ – Τα κυκλώματα διακίνησης----ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ – «Ψίχουλα» από τις ρυθμίσεις----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Ασθμαίνουν οι εξαγωγές----ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ: αναβολή στις διαγραφές φοιτητών δίνει το υπουργείο Παιδείας----ART/ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ – Θρίλερ από Σαραμάγκου----ΣΠΟΡ – Φόβοι για το Μουντιάλ 2018.

ΤΑ ΝΕΑ: Τέρμα στις αποσπάσεις – ΔΑΣΚΑΛΟΙ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ: ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ – ΠΟΙΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΕΤΟΣ----ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ: ΖΥΓΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ----ΝΕΟ ΨΑΛΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ – Οι ασφαλισμένοι θα πληρώσουν τη μαύρη τρύπα στα φάρμακα – ΣΤΑ ΔΥΟ ΔΙΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΔΑΠΑΝΗ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Σκωτσέζικο ντους στους τριάντα οκτώ γαλάζιους για το Αντιρατσιστικό----ΤΡΑΠΕΖΕΣ – Φοιτητικά δάνεια με χαμηλό επιτόκιο και περίοδος χάριτος----ΧΙΟΥ ΝΤΑΛΑΣ – Κίτρινη κάρτα στους διαιτητές από τον σκωτσέζο αρχιδιαιτητή-----ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ – Ο «Ιππότης» Ρουβάς πρωταγωνιστής στη νέα ταινία της Τσαγγάρη.

ESPRESSO: ΑΓΡΙΑ δολοφονία δύο φίλων ΣΕ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ – Τους ξυλοκόπησαν, τους γάζωσαν με σφαίρες και τους πέταξαν στον γκρεμό – Για μια παρτίδα σκευασμάτων διατροφής και αναβολικών----ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ Ο Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!----ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΓΙΩΡΓΟ ΔΡΑΓΩΝΑ----«Ράμπο» η Κατερίνα Λάσπα----Παγκόσμια φρίκη με τον αποκεφαλισμό Αμερικανού ρεπόρτερ----Η υπουργός Παιδείας τόπλες στην παραλία----ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ (ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ) «ΧΤΥΠΑΕΙ» ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΡΔΙΑ.