X

Βικτώρια Μπέκαμ, Αν Χάθαγουέι και Κέρμιτ έγιναν μούσκεμα-Αρνείται να μπουγελωθεί η Πάμελα Άντερσον

Με τη βοήθεια της οικογένειάς της έγινε μούσκεμα η Βικτώρια Μπέκαμ, ενώ ηΠάμελα Άντερσον κάνει «επανάσταση» και δεν μπουγελώνεται!

Ant1news

Δεν θα μπορούσε να… μπουγελωθεί χωρίς να ξεχωρίσει! Η Βιτώρια Μπέκαμ θέλησε να λάβει μέρος στην εκστρατεία του ALS και δεν δίστασε να γίνει μούσκεμα, όμως ακόμη και σε αυτό έβαλε την προσωπική της πινελιά, προκειμένου το δικό της μπουγέλωμα να είναι ξεχωριστό!

Η πρώην Spice Girl αποδέχθηκε την πρόκληση της φίλης της Εύα Λονγκόρια και αφού φόρεσε μαύρα σπορ ρούχα και γονάτισε στον κήπο της, και έγινε μούσκεμα με τη βοήθεια των αγοριών της! Οι γιοι της, αλλά και ο σύζυγός της Ντέιβιντ δεν αρνήθηκαν να της κάνουν τη χάρη κι έτσι τη μπουγέλωσαν, δείχνοντας να το απολαμβάνουν πολύ!

Η Βικτόρια με τη σειρά της προκάλεσε τον σχεδιαστή Τομ Φορντ, την ηθοποιό Κέιτι Χολμς και τον γιο της Κρουζ, που μπουγελώθηκε αμέσως μετά κι αυτός… 

Στη μακρά λίστα των διασήμων που γίνονται μούσκεμα για καλό σκοπό, προστέθηκε και η Αν Χάθαγουέι, που εγκαινίασε τον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram με βίντεο μπουγελώματος.

Η 31χρονη ηθοποιός, χαρούμενη που μπορεί να κάνει επίσης μία δωρεά, φόρεσε το πορτοκαλί μαγιό της κι ένα διάφανο μπλουζάκι μπήκε στο ντουζ της, πήρε μια λεκάνη με παγωμένο νερό και... ούρλιαξε όταν «λούστηκε».

Μετά το μπουγέλωμα η Αν Χάθαγουεϊ προκάλεσε τον Μάθιου Μακκόναχι, την Τζέσικα Καστέιν και την Κρίστεν Στιούαρτ να γίνουν και αυτοί κρίκος στην αλυσίδα της καμπάνιας.

Μούσκεμα έγινε και ο σταρ του Μάπετ Σόου, Κέρμιτ, που  αποδέχτηκε την πρόκληση του ice bucket. Ο διάσημος βάτραχος, παρά την… ευαισθησία του στο νερό, δεν δίστασε να βραχεί για να συμβάλει στον φιλανθρωπικό σκοπό της εκστρατείας.

Η μόνη που δεν δέχεται να γίνει μούσκεμα είναι η Πάμελα Άντερσον, και σε μία μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook  εξηγεί γιατί αρνείται κατηγορηματικά να το συμμετέχει στο ομαδικό μπουγέλωμα.

Ο λόγος δεν είναι ότι φοβάται μην τσαλακώσει την εικόνα της, αλλά εξηγεί ότι αρνείται να βοηθήσει τον οργανισμό ALS επειδή τα πειράματα που διεξάγει για την θεραπεία της ασθένειας γίνονται σε ζώα.



Η πρώην σταρ του Baywatch, γράφει: «Συγγνώμη, δεν μπορώ να βάλω τον εαυτό μου να κάνει το "Ice bucket challenge" σας. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και τις απολαμβάνω, ενώ είναι πάντα ωραίο να προκαλείς το ενδιαφέρον για ένα σκοπό με έναν διασκεδαστικό, δημιουργικό τρόπο. Αλλά ψάχνοντάς το λίγο παραπάνω, διαπίστωσα ότι δεν μπορώ να συστρατευθώ με το συγκεκριμένο μήνυμα. Έτσι, σκέφτηκα να προκαλέσω εγώ τον ALS να σταματήσει τα πειράματα στα ζώα. Πρόσφατα πειράματα που διεξήχθησαν υπό τον ALS, κατέληξαν με ποντίκια που είχαν τρύπες στα κρανία τους, είχαν μολυνθεί με την παραλυτική ασθένεια, ενώ ήταν αναγκασμένα να τρέχουν ασταμάτητα μέχρι να καταρρεύσουν από την εξάντληση. Έκαναν χημικές ενέσεις σε μαΐμούδες, στα μυαλά και τις ράχες τους και οι οποίες σύντομα πέθαναν. Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτών των πειραμάτων (εκτός από πολύ πόνο)»;