X

Έσωσε κοάλα με το φιλί της ζωής!

Μία διασώστρια άγριων ζώων στην Αυστραλία έδωσε το φιλί της ζωής σε ένα κοάλα για να του σώσει τη ζωή.

Ant1news

Ολόκληρη επιχείρηση έστησαν πριν από λίγες ημέρες στη Μελβούρνη η πυροσβεστική και υπάλληλοι για την προστασία της άγριας ζωής προκειμένου να διασώσουν ένα κοάλα που χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο.

Το μικρό μαρσιποφόρο είχε καταφύγει τραυματισμένο πάνω σε ένα δέντρο μετά τη σύγκρουσή του με ένα αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης και οι πυροσβέστες έδωσαν μεγάλο αγώνα για να καταφέρουν να το κατεβάσουν.

Μετά αρκετές ανεπιτυχείς προσπάθειες, διασώστες κατάφεραν να φθάσουν στο κοάλα και να το πιάσουν, αλλά εκείνη την στιγμή σταμάτησε να αναπνέει, με αποτέλεσμα να το πετάξουν από ύψος δέκα μέτρων πάνω σε μία κουβέρτα που κρατούσαν οι πυροσβέστες.

Μία διασώστρια άγριων ζώων ξεκίνησε να του κάνει καρδιακές μαλάξεις και στη συνέχεια του έδωσε το φιλί της ζωής, σώζοντάς του τη ζωή. Μετά την τεχνητή αναπνοή και το οξυγόνο που του έδωσαν οι πυροσβέστες, το κοάλα άρχισε να ανταποκρίνεται και μεταφέρθηκε σε ένα τοπικό νοσοκομείο ζώων, όπου αναρρώνει, σύμφωνα με το ABC.

To βίντεο με την δραματική διάσωση και κατέγραψε ένα από τα μέλη των διασωστών, ο Steven Kuiter και το ανήρτησε στο Facebook.