X

Η νέα εκδοχή της Spider Woman δια χειρός Milo Manara

Μια πιο… πιπεράτη εκδοχή της Spider Woman έδωσε στο κοινό ο διάσημος Milo Manara.

Ant1news

Οι φαν των κόμικ περιμένουν πως και πως την επιστροφή της Spider Woman, τον Νοέμβριο και η αγωνία τους μεγάλωσε μόλις διέρρευσε πως η ηρωίδα της Marvel γίνεται ιδιαίτερα σέξι!

Ο σχεδιασμός της νέας Spider Woman ανατέθηκε στον διάσημο Milo Manara, ο οποίος αποφάσισε να την κάνει λίγο πιο… πιπεράτη μέσα στην ολόσωμη κόκκινη φόρμα της, που επιτρέπει να διαγράφεται η σέξι σιλουέτα της.

Ωστόσο, δεν λείπουν και οι αντιδράσεις, αφού είναι πολλοί αυτοί που μιλούν για σκίτσο το οποίο απευθύνεται «μόνο σε άντρες», κυρίως λόγω της πόζας της Spider Woman, που επιδεικνύει τα οπίσθιά της αλά... Νίκι Μινάζ .

Τη... σέξι διάσταση της «Γυναίκας αράχνης», σχολίασε στον «Guardian» η δημοσιογράφος Λόρα Σέντον, ειδική στον χώρο των κόμικς, η οποία είπε:

«Θεωρώ απογοητευτική την απόφαση της Marvel να αναθέσει σε έναν τέτοιου είδους καλλιτέχνη να αλλάξει τόσο ένα κόμικς που έχει ως βασική ηρωίδα του μια γυναίκα», σχολίασε στον Guardian μία δημοσιογράφος ειδική στα κόμικ .



Πάντως από την πλευρά του, ο σεναριογράφος των νέων ιστοριών της «Spider Woman» απάντησε μέσω του Twitter του λέγοντας πως δεν έχουν καμία πρόθεση να δώσουν σεξουαλική διάσταση στο κόμικς.