X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου για τα ανοικτά μέτωπα, το «κύμα» μαζικών συνταξιοδοτήσεων και η συμφωνία για μόνιμη εκεχειρία στη Γάζα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η χθεσινή συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου ενόψει της συνάντησης με την Τρόικα στο Παρίσι, η αύξηση του αριθμού των συνταξιοδοτούμενων, καθώς και η συμφωνία Χαμάς-Ισραήλ για εκεχειρία διαρκείας στη Λωρίδα της Γάζας είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Φοροαπόγνωση για 2.428.233 πολίτες – ΕΝΦΙΑ: ΦΙΑΣΚΟ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ»----Πανηγυρισμοί στη Γάζα για την εκεχειρία – 2.200 ΝΕΚΡΟΙ ΣΕ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ…----Σε πολιτιστικό μποϊκοτάζ κατά του Ισραήλ καλεί ο Κεν Λόουτς----Ανέθεσαν μελέτη για τις επιπτώσεις, αλλά… διαψεύδουν τον ενιαίο ΦΠΑ – ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ----ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ – Προστασία των δικαιωμάτων τους ζητούν οι οργανώσεις ομοφυλοφίλων----Δημόσιο δίκτυο μεταφορών η απάντηση για την ακτοπλοΐα----Πρώην τραπεζίτης ο νέος «τσάρος» της γαλλικής οικονομίας----Συντονίζουν τη δράση τους δάσκαλοι και καθηγητές – ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ----Εμμονή Λοβέρδου στη διαγραφή 180.000 φοιτητών.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Λερναία Ύδρα» οι ληξιπρόθεσμες οφειλές – Αυξήθηκαν κατά 7,2 δις στο επτάμηνο και ανέρχονται συνολικά σε 68 δις-----Προς ψήφιση οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Καταβολή σε έξι δόσεις----Ο Κώδικας για τα δάνεια – Που είναι σε καθυστέρηση----Θα πάρουν χρόνο οι αποκαλύψεις στην Αμφίπολη----«Ναι» της ΔΙΣ στο αντιρατσιστικό-----Συμφωνία Ισραήλ-Χαμάς για εκεχειρία διαρκείας – Στις συνομιλίες στο Κάιρο----Κάποιες ελπίδες από τη συνάντηση Πούτιν-Ποροσένκο----Επιδότηση επιτοκίου στα δάνεια επιχειρήσεων – ΜΕΣΩ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ---- Φιλελεύθερος υπουργός Οικονομικών στη Γαλλία - Ο ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ---Βρέθηκαν οι πόροι για τον Φαληρικό Όρμο – ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ---- Ο ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ - Ηλεκτρονικό τσιγάρο με αυστηρούς κανόνες.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ» - Αφήνουν απροστάτευτα και εκβιάζουν τα λαϊκά νοικοκυριά – Θωρακίζουν τις τράπεζες, ενισχύουν τα μονοπώλια----ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ – Βαθαίνει η επιχειρηματική λειτουργία των νοσοκομείων----ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – Ούτε ώρα χαμένη στη δράση για το συλλαλητήριο ενόψει ΔΕΘ----ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – Να στηριχθούν ολόπλευρα οι φοιτητές και σπουδαστές με αναπηρία.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΡΕΛΑ! Χωρίς οίκτο ο «νέος» ΕΝΦΙΑ – Η πρώτη πληρωμή στο τέλος Σεπτεμβρίου μαζί με την καταβολή του φόρου εισοδήματος – Σε 6 δόσεις αλλά χωρίς καμία έκπτωση για όσους θέλουν να εξοφλήσουν εφάπαξ το ποσό----ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ----ΣΤΑ… ΟΠΛΑ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ----Στη Βουλή οι πτήσεις του… σεΐχη Βενιζέλου με το  πρωθυπουργικό----Ποιοι θα ωφεληθούν τώρα από τα πιο «φθηνά» εισιτήρια----ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ – 68 δις ευρώ πλέον τα ληξιπρόθεσμα----Στη φυλακή ο «κάπτεν Τζορτζ» για το βαπόρι με την ηρωίνη----ΤΙ… ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ----Επιστολή-φωτιά του αγίου Φλωρίνης στον Αντ. Σαμαρά.

ΕΘΝΟΣ: ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ και οι χαμένοι από τον ΕΝΦΙΑ – ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ – ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΚΠΤΩΣΗ 20% ΓΙΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ----ΜΕ ΑΤΖΕΝΤΑ ΦΟΡΟΕΛΑΦΡΥΝΣΕΩΝ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ----ΑΜΦΙΠΟΛΗ – Στέγαστρο-ασπίδα στο μνημείο----ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ -  Πρώτο βήμα για εκτόνωση----ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ – Δεύτερη ευκαιρία για τον Φρ. Ολάντ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ με διαδικασίες-εξπρές – ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ – ΝΕΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ 2.500.000 ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 68 ΔΙΣ----ΠΥΡΕΤΟΣ ΖΥΜΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ… ΕΛΑΦΡΥΝΣΕΙΣ----Οι Έλληνες που έφτιαξαν hi-tech γόβες με πτυσσόμενα τακούνια – ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟ  ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΦΤΕΡΑ----Ο Ολάντ παίζει το τελευταίο του χαρτί με «τσάρο» από τον όμιλο Ρότσιλντ – ΝΕΟΣ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΝΩ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΒΑΘΑΙΝΕΙ----ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ-----«Ναι» από την Ιερά Σύνοδο στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο – ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ----ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΟΚΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ – ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ----Από τον Θρασύβουλο στη ρώμη μέσω…. Βραζιλίας με ποσό-ρεκόρ 15 εκ. ευρώ – Η SELFIE ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ----ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ-ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ – ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ 4-0 ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Η ΕΛΛΑΔΑ βγαίνει στη σύνταξη! 200.000 συνταξιοδοτήσεις ως τον Δεκέμβριο λόγω Μνημονίων – Βόμβα στη σχέση εργαζομένων-συνταξιούχων----ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ – Η λιτότητα βλάπτει σοβαρά την υγεία----Και χειραψίες και συγκρούσεις (Πούτιν-Ποροσένκο)----ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ – Άνοιξε ο δρόμος για μόνιμη λύση----ΒΙΤΣΑΣ/ΣΥΡΙΖΑ – «Νέοι φόροι αντί για ελαφρύνσεις»----Προσγείωση εν όψει… Παρισίων – ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ----ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΑΠΟΧΗ – Μπλόκο της ΑΔΕΔΥ στη διαθεσιμότητα----Ρωμαίος ο Μανωλάς – ΜΕ 15 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Κόκκινο χρέος 160 δις ευρώ – Ένα ΑΕΠ «φέσια» από ιδιώτες σε Εφορίες, Τράπεζες και Ταμεία – ΣΤΑ 140 ΔΙΣ υπολογίζονται τα περιουσιακά στοιχεία των Ελλήνων στο εξωτερικό----ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΑΕΙ: προς απόλυση 402 «διαθέσιμοι»----Συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα – ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ----ART – Η Αμφίπολη του πρώτου ανασκαφέα----ΕΝΦΙΑ – Λειαίνουν τις γωνίες----ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Απέναντι σε Κουβέλη η δεξιά πτέρυγα του κόμματος----ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – Καθοδηγητής στο πογκρόμ ο Ηλίας Κασιδιάρης----ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – Οι πληγές του Βόρειου Αιγαίου----ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΛΛΙΑΣ: το πήρε όλο δεξιά ο Φρανσουά Ολάντ.

ΤΑ ΝΕΑ: Μπαλώνουν τον ΕΝΦΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ-ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ 6 ΔΟΣΕΙΣ Η ΠΛΗΡΩΜΗ----ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ: ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ----Με τις ευλογίες της Εκκλησίας προωθείται το Αντιρατσιστικό – ΡΗΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ----Συγκοινωνίες: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ----ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – Η ακτινογραφία των ελληνικών πανεπιστημίων----FORMULA 1 – Ο Εκλστοουν πατάει γκάζι για Δραπετσώνα – «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ESPRESSO: ΣΕΞ και αίμα! «Πώς παγιδεύσαμε στο f/b και σκοτώσαμε τον γιο του ενεχυροδανειστή στη Δάφνη» - Η «παράνομη» σχέση με τη γυναίκα-αράχνη----Προφυλακίστηκε ο «κάπτεν Τζορτζ» για το πλοίο της ηρωίνης – ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΛΟ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΗ----Η ωραία κόρη της Εβελίνας Παπούλια----«Κουρσάρος» των αιθέρων με ψυχή ελληνική----ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ----Οι τρελές απαιτήσεις της Gaga----ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ: Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΜΕ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.