X

Πρό(σ)κληση στον πρωθυπουργό Σαμαρά… να μπουγελωθεί!

Ένας Χανιώτης, που πάσχει από τη νόσο ALS, απηύθυνε πρόσκληση στον Αντώνη Σαμαρά να συμμετάσχει στο Ice Bucket Challenge.

Ant1news

Ο 52χρονος Μάρκος Σημαντηράκης πήρε μέρος στο ομαδικό μπουγέλωμα που διοργάνωσε η οικογένειά του στα Χανιά, συμμετέχοντας στη διεθνή εκστρατεία για τη συγκέντρωση χρημάτων για την καταπολέμηση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση).

Καθηλωμένος πλέον σε αναπηρικό καροτσάκι, ο Μάρκος Σημαντηράκης πάσχει από τη νόσο και θέλησε με τον τρόπο αυτό να στείλει ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης.

«Προσκαλώ τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ελπίζοντας να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του, τον δημοσιογράφο και φίλο του Νίκο Μάνεση, τον οποίο εκτιμά πολύ και τον τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, που έχει δείξει και στο παρελθόν με πράξεις του το φιλανθρωπικό του έργο», δήλωσε η κόρη του Μάρκου Σημαντηράκη, απευθύνοντας πρόσκληση-πρόκληση, ως είθισται διεθνώς.

Ακόμη και ηγέτες κρατών, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν στη διεθνή καμπάνια «Ice Bucket Challenge», ενώ πρόσφατα ο ηθοποιός Λεονάρντο Ντι Κάπριο προκάλεσε τον πρωθυπουργό του Καναδά, Στίβεν Χάρπερ, να τον μιμηθεί και να αυτομπουγελωθεί.