X

Επιμένει με νέα ομοφοβικά tweets ο Νικολόπουλος

Η «μάχη» μέσω twitter με πρωταγωνιστές τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο και τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου καλά κρατεί.

Ant1news

Επανήλθε με νέα ομοφοβικά tweets ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, χλευάζοντας τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις.

Ο Νίκος Νικολόπουλος απευθύνθηκε με υβριστικό χαρακτηρισμό στον κ. Μπέτελ ο οποίος με τη σειρά του του απάντησε ειρωνικά μέσω twitter: «Γεια σου, άκουσα ότι θες να μου πεις κάτι, αλλά δεν μιλάω ελληνικά. Συγγνώμη».  Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπέτελ σπούδασε Ναυτικό και Εκκλησιαστικό Δίκαιο στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική γλώσσα….

Αργότερα χθες το απόγευμα, ξανά μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ο Ξαβιέ Μπέτελ σχολίασε: «Οι σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και του Λουξεμβούργου και η σχέση μου με τον Έλληνα πρωθυπουργό είναι τέλειες, και δεν θα επηρεαστούν από τα σχόλια ενός απομονωμένου πολιτικού».

Ο βουλευτής Αχαΐας επανήλθε στις 02.00 τα ξημερώματα με νέο tweet, στο οποίο έγραφε: «Είναι δυνατόν να έχει τόσην απύθμενη και γελοία θρασύτητα; Εμείς πιστεύουμε στο ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Υπάρχει κανείς που να ντρέπεται;;» ρωτούσε ρητορικά ο κ. Νικολόπουλος, απευθυνόμενος -προφανώς- στους followers του.

Επιπλέον, λίγα λεπτά αργότερα, επέστρεψε για να προσθέσει (με νέο tweet): «Η πλειοψηφία όσων εχουν τη γνωστή ιδιαιτερότητα εχουν ΜΑΙΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ. Μάλλον θα ντρέπονται να πουν αυτο που με την ανωνυμία τους κρύβουν».

 

Δείτε πως σχολίασε στο Πρωινό ΑΝΤ1 την διαδικτυακή κόντρα ο εκπρόσωπος του Νίκου Νικολόπουλου