X

Ορκίστηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης

Στο Δημαρχείο Αμαρουσίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων.

Ant1news

Παρουσία πλήθους πολιτών πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου την Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής και των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων που αναδείχθηκαν στις πρόσφατες δημοτικές  εκλογές του Μαΐου.

Την τελετή του αγιασμού και της  ορκωμοσίας τέλεσαν ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης πατέρας Νικόλαος Τζίβας και ο Πρωτοπρεσβύτερος πατέρας Χρήστος Μαρούδας, οι οποίοι συνεχάρησαν τον Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την επανεκλογή του στο Δημαρχιακό Αξίωμα και απηύθυναν τις πατρικές ευχές τους στους εκλεγμένους.

Πολιτικό όρκο έδωσαν τα μέλη τριών δημοτικών παρατάξεων από τις έξι που συνθέτουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Την τελετή της ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Γενικός Γραμματέας Συντονισμού και Διαχείρισης Αποβλήτων κος Δημήτριος Καλογερόπουλος, η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα Καραμανλή, ο Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Γεώργιος Καραμέρος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πέτρος Δαμιανός και Σοφία Κορωναίου, Δήμαρχοι και μέλη των Δημοτικών Συμβουλίων από την Περιφέρεια Αττικής, εκπρόσωποι του Αστυνομικού και Πυροσβεστικού Σώματος, πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.  

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης χαρακτήρισε στην ομιλία του ως «Γιορτή της Δημοκρατίας» την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία όπως ανέφερε «σηματοδοτεί το ξεκίνημα της τρίτης συνεχόμενης θητείας μου στο αξίωμα του Δημάρχου Αμαρουσίου. Αποτελεί τη συνέχεια μιας διαδρομής που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2006, όταν μαζί με μια ομάδα φίλων και συνεργατών αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις και να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών του Αμαρουσίου. Να αναλάβουμε την ευθύνη και το δύσκολο έργο να βγάλουμε το Δήμο από τα οικονομικά αδιέξοδα και τα προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί και στη συνέχεια να διασφαλίσουμε την αναπτυξιακή προοπτική της πόλης.»