X

Ο Τύπος της Δευτέρας

Οι νέες κυβερνητικές συσκέψεις ενόψει Παρισιού, η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες και το Ασφαλιστικό μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Ο «πυρετός» συσκέψεων πριν από το κρίσιμο ραντεβού με την τρόικα, η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες, καθώς και οι αλλαγές στο Ασφαλιστικό είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Ο ΑΛΕΞΗΣ αγκαλιά με τους «γύπες» - ΣΤΟΝ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο… ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Θα καταλύσει στο «καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου» που στοιχίζει από 800 έως 3.500 ευρώ τη βραδιά----Ήττα από τα αποδυτήρια για πλειστηριασμούς και 100 δόσεις----Εκτεθειμένος ο Άδωνις για το Εκάλη Club----Ο Γιακουμάτος ακούει φωνές! Απίστευτη δήλωση από τον υφυπουργό Ανάπτυξης: «Ψυχή της Κεντροδεξιάς ο Καρατζαφέρης»----Και παραθαλάσσια φιλέτα 152 στρμ. Στο σφυρί από ΤΑΙΠΕΔ----ΜΕ EMBRAER & BMW! ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΑΕΡΟΣ-ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΔΑΦΟΥΣ-ΕΔΑΦΟΥΣ----Οι… Σκοπιανοί παραφρόνησαν----Οι ακραίοι του Ισλάμ απειλούν με πανώλη (!!!) την Ευρώπη.

ΕΘΝΟΣ: ΦΑΚΕΛΟΣ για κάθε φορολογούμενο – ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΕΛΟΣ – ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ – Θα συγκεντρώνονται όλα τα στοιχεία για εισοδήματα, κινητή και ακίνητη περιουσία στις Εφορίες-----ΝΕΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΗΤΟΣ – ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΣΕΙΣ----ΒΕΣΤΟ ΣΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ – Οι Γερμανοί «πυροβολούν» τον Ντράγκι-----ΓΙΟΥΝΚΕΡ-ΣΑΜΑΡΑΣ – Υπόσχεση για στήριξη στο Παρίσι----Τα μελαγχολικά γενέθλια του ΠΑΣΟΚ – ΔΙΧΑΖΕΙ Η 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ-----ΟΔΗΓΟΣ – Σίγουρο εισόδημα από την καλλιέργεια των δημητριακών----ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ – Πέντε βουλευτές ΔΗΜΑΡ δεν ψηφίζουν Κουβέλη----ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ – Ισοπέδωσε Φιλιππίνες & Σενεγάλη----ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ – Φόρεσε τα ερυθρόλευκα πάλι ο ‘πιστολέρο’ (ο Κ. Μήτρογλου)----ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1 – Νίκη με ανατροπή στο 94’.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ πριν από τα 60 για 16 κατηγορίες ασφαλισμένων – ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ----ΝΕΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ – Με αιγυπτιακή τεχνική χτίσθηκε ο τάφος στην Αμφίπολη----Τα ηνία της Ε.Ε. σε έναν Πολωνό «μερκελιστή» και στην Ιταλίδα ΥΠΕΞ – Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ----ΕΚΤΟΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ----ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΤΥΠ ΦΠΑ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΑΠΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ----ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΝΙΚΕΣ Η ΕΘΝΙΚΗ----Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ – Ο Μήτρογλου υπόσχεται γκολ, ο Μιλιβόγεβιτς γίνεται αντί-Σάμαρης και ο Μίτσελ… τρέχει να φτιάξει ομάδα – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1-----ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-1 – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΕΤΡΙΤΣ----ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 0-4 – ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ… ΕΠΝΙΞΕ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ με το έτσι θέλω – Προεδρικό Διάταγμα-κερκόπορτα για εργαζομένους των 500 ευρώ παντού – Η ρύθμιση για τα ΚΤΕΛ οδηγεί σε απελευθέρωση απολύσεων----Η τρόικα πιέζει, η κυβέρνηση (παριστάνει ότι) αντιστέκεται----ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΔΙΑ – «Όχι στους Χίτλερ του αύριο»----Παιχνίδια ισορροπιών στην Ευρωπαϊκή Ένωση – ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ----ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ – Πιάνει δουλειά και η αστυνομία συγκοινωνιών----ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ – Η ΔΗΜΑΡ στη δίνη της… Προεδρίας----ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ – Ευρωψίχουλα για τους Έλληνες παραγωγούς----Στο Μουντομπάσκετ πάμε καλά… - ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η Προεδρία, οι μπλόφες και οι συναλλαγές- Ποντάρουν τα ρέστα τους συγκυβέρνηση και διαπλοκή – ΑΝΩ-ΚΑΤΩ η ΔΗΜΑΡ από τη δίβουλη στάση του Φ. Κουβέλη----ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ξανά στο ρινγκ μπαίνουν 14.000 μετεξεταστέοι----ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΠΑΤΡΩΝ – Ποτάμια-βορά στα σχέδια των εργολάβων----ΤΡΑΠΕΖΕΣ – Βάφτισαν κέρδη τις ζημιές----ΕΝΦΙΑ: τζάμπα σύγχυση… λόγω βλάβης του συστήματος----40 ΧΟΡΝΙΑ ΠΑΣΟΚ – Η ιστορία του ΠΑΣΟΚ είναι η ιστορία της Μεταπολίτευσης----ART/ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ – Vira Al Pacino----ΣΠΟΡ – Δραματική ανατροπή ο Παναθηναϊκός----ΗΠΑ – Τουφέκια σε ροζ και γαλάζιο.

ΤΑ ΝΕΑ: Ξεκλειδώνει ο πίνακας αναπληρωτών εκπαιδευτικών …αλλά παραμένουν κενά σε τάξεις – ΔΙΠΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ: ΜΕ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΡΕΝΤΣΙ Η ΝΕΑ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ----ΕΠΕΤΕΙΟΣ 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ – Ο Ανδρέας της Αραβίας----Και μαζί και χώρα το «όλον ΠΑΣΟΚ»----ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ – Στο συρτάρι τελικά ο φόρος με τον μήνα----ΟΥΚΡΑΝΙΑ – Για ανεξάρτητο κράτος μίλησε ο Πούτιν----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ – Η επιστροφή και το διπλό στοίχημα----ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ – Εκρηκτικό ξεκίνημα της Εθνικής Ελλάδας – ΝΙΚΗΣΕ ΣΕΝΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΨΗΛΑ----ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – Σύμπραξη-έκπληξη για «Πικρά δάκρυα»----ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣ – Διπλός ο Αλ Πατσίνο, με την κόρη της η Κατρίν Ντενέβ.

ESPRESSO: «ΑΣΚΗΣΗ» μασόνων ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΛΙΘΑΡΙ – Κατέφθασαν χωρίς «ποδιές» και σπαθάκια στο ξενοδοχείο “Eden” στην Ανάβυσσο----Απόβαση Αλ Πατσίνο στη ρομαντική Βενετία----Ο Σήφης περνάει ζωή χαρισάμενη!----ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ! Η επιστροφή της (ανανεωμένης) Ηλιάδη στις πίστες μετά τα… γεννητούρια----Ανακύκλωση σχολικών βιβλίων με ένα «κλικ»----Σκαφάτη η Όλγα Πολίτη----ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ.