X

Ο Τύπος της Τρίτης

Η έναρξη των κρίσιμων συνομιλιών με την Τρόικα, η μελέτη-βόμβα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ και το σχέδιο που προωθεί το υπουργείο Υγείας για τους νέους γιατρούς μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η επικείμενη διαπραγμάτευση με την Τρόικα, η μελέτη-σοκ του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για τις συντάξεις, καθώς και η επαναφορά του αγροτικού στους νέους γιατρούς είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Λευκή σημαία έγιναν οι «κόκκινες γραμμές» - Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ – ΣΥΡΙΖΑ: Η «διαπραγμάτευση» έλαβε τέλος πριν καν αρχίσει----ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΝΙ – Το παπανδρεϊκό ΠΑΟΣΚ αποδοκίμασε τον Βενιζέλο----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΣΕΤΕ – Αλ. Τσίπρας: Το τουριστικό εισόδημα να διαχέεται στην πραγματική οικονομία----Ο «ΠΥΡΗΝΑΣ», ΟΙ «ΠΡΟΘΥΜΟΙ» ΚΑΙ ΟΙ «ΑΛΛΟΙ»…. – Ο Σόιμπλε επαναφέρει την Ευρώπη πολλών ταχυτήτων----Η Γερμανία στέλνει όπλα στους Κούρδους----Σε επικίνδυνη κλιμάκωση ο πόλεμος στην Ουκρανία----Στην «υγειονομική χωματερή» χιλιάδες άποροι----Οδηγούν σε αναστολή το Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι» - ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ----ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ Α ΛΑ ΚΑΡΤ – Πρετεντέρης εναντίον Πρετεντέρη----ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ – Η Ελλάδα πήρε την πρόκριση στους «16».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Φρένο» Μέρκελ στον Ντράγκι – Ενοχλημένο το Βερολίνο από τη δήλωσή του περί χαλάρωσης της λιτότητας----Άρχισαν τα στρες τεστ στις τράπεζες – Αποτελέσματα 17 Οκτωβρίου----Αξιολογείται η «Αθήνα» στα ΑΕΙ – Μετά το φιάσκο----Η Γερμανία εξοπλίζει τους Κούρδους του Ιράκ κατά των τζιχαντιστών----Ελάφρυνση στα μη ηλεκτροδοτούμενα – Σχέδιο της κυβέρνησης για αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ κατατίθεται την Πέμπτη στη Βουλή----Οι Ουκρανοί εγκατέλειψαν το αεροδρόμιο του Λουγκάνσκ – Θύελλα από δήλωση Πούτιν----Προκλητικός ο Ερντογάν στα Κατεχόμενα----Χαμηλώνει τον πήχυ η Αθήνα – Σήμερα στο Παρίσι με τρόικα----Ένταση αντί ενότητας στο ΠΑΣΟΚ – ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Χρήμα-προνόμια-ασυλία στο κεφάλαιο – Αποφασίστηκαν στο Κυβερνητικό Συμβούλιο για την Απασχόληση----ΣΥΝΔΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΕΕ – Επιβεβαίωσε τον ιμπεριαλιστικό χαρακτήρα της ΕΕ----Το ΝΑΤΟ δημιουργεί δύναμη υψηλής ετοιμότητας για ταχύτατες επεμβάσεις----Το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ στις 6 μμ στην πλατεία Αριστοτέλους----ΙΡΑΚ – Η Γερμανία εμπλέκεται εξοπλίζοντας τους Κούρδους----ΚΚΕ: Τα μνημόνια διαρκείας της ΕΕ επιβάλλουν νέα αντιλαϊκά μέτρα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Μελέτη-βόμβα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ - ΣΚΑΝΕ τα Ταμεία ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ----ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕ… ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ – 770.000 θέσεις είπε ο πρωθυπουργός, 972.400 (!!!) ο αντιπρόεδρος----Το σκοτσέζικο ντους με τις εκπτώσεις του ΕΝΦΙΑ συνεχίζεται----ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ – Καταχειροκροτήθηκε ο Παπακωνσταντίνου----ΣΕ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΟΙ… ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ – Γκ. Χαρδούβελης: Δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές----Με… άλμα εις μήκος έφυγε ο Κουκοδήμος----ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΑ  «ΦΘΗΝΑ» ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ----Στα καράβια (και όχι στο γραφείο) ο μέλλων σύζυγος της Ζωής.

ΕΘΝΟΣ: ΑΓΡΟΤΙΚΟ για όλους τους νέους γιατρούς – ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ----ΜΠΡΑ ΝΤΕ ΦΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΣΕ 10 ΜΕΤΩΠΑ – ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ----Σενάρια Σόιμπλε για διχοτόμηση της Ευρωζώνης – ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ----Προκήρυξη 1.140 θέσεων στη ΔΕΗ και στον ΔΕΔΔΗΕ – ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΑΣΕΠ----Θλιβερή εικόνα με ένταση και αποδοκιμασίες – ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ----ΠΟΥΡΙΝ ΠΡΟΣ ΜΠΑΡΟΖΟ – ΕΑΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΚΕΙΒΟ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ----Ασταμάτητη η Εθνική, πάει για την πρωτιά – ΝΙΚΗΣΕ 90-79 ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: 6 διαγωνισμοί για 2.526 θέσεις μόνιμων και εποχικών στο Δημόσιο – ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ «ΤΡΕΧΟΥΝ» ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ----ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΞΑΝΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ----«Αποθέωσαν» Παπακωνσταντίνου και ΓΑΠ, γιούχαραν Βενιζέλο – ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ… 40 ΤΟΥ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΔΙΧΑΣΜΟΥ----ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΜΠΑΡΟΖΟ: ΕΑΝ ΘΕΛΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ----Σε συνεργείο οι… μισές μοτοσικλέτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. – ΣΗΜΑΔΙΑ «ΚΟΠΩΣΗΣ» ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.----ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «16» - ΕΛΛΑΔΑ-ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ 90-79----Κόκκινος συναγερμός στο λιμάνι – ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ, «ΤΟΥΡΚΟΣ» Ο ΑΒΡΑΑΜ ΜΕ ΜΙΤΣΕΛ-0---ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ – Χάκερς έβγαλαν στη φόρα γυμνές φωτογραφίες δεκάδων σταρ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΠΗΧΥ πριν πάνε στο Παρίσι – Η κυβέρνηση ξέχασε τις «κόκκινες γραμμές» πριν μιλήσει! Διατηρούν την έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης λόγω… «φοροελαφρύνσεων»----Ένταση στα Πανεπιστήμια για τις διαγραφές----Το Πακιστάν των συγκρούσεων----Λόγος αδιαλλαξίας από τον Ερντογάν – ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ----Ο Πούτιν σκληραίνει τη στάση του – ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ----Ο πρωθυπουργός δήλωσε άγνοια για τις απολύσεις – 1,32 ΕΚΑΤ. ΑΝΕΡΓΟΙ----Οι «παπανδρεϊκοί» έκαναν αρένα το Ζάππειο – ΓΙΟΥΧΑ ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ----«ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΟΣ» - ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχω-δεν πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ----«Τρία στα τρία» η Εθνική μπάσκετ – 90-70 ΤΟ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τι τα ‘θελες τα ένδοξα Παρίσια – Χωρίς κόκκινες γραμμές η κυβέρνηση απέναντι στην Τρόικα – ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ συσκέψεις στο Μαξίμου χωρίς αποτέλεσμα – ΤΡΙΚ Σαμαρά-Βενιζέλου για την αντιμετώπιση της ανεργίας----ΑΝΕΡΓΙΑ: επικοινωνιακή φιέστα από τον Γ. Βρούτση----ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ: βουτιά κερδών 82,6% στο 6μηνο----ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ «ΕΦ.ΣΥΝ.» - Έκκληση από 139 πανεπιστημιακούς----Δηλώνει παρών ο Γιώργος Παπανδρέου – ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ----2008-ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ «ΑΝΤΙΠΝΟΙΑ» - Ο  στρουθοκάμηλος της Χρυσής Αυγής----ART/ΑΝΝΕΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – «Παίζοντας με τη φωτιά»----ΣΠΟΡ – Πρόκριση με «τρία στα τρία»----ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΞΟΝΙΑΣ: δεύτερη η Αριστερά, τρίτο το SPD, 10% το κόμμα του μάρκου.

ΤΑ ΝΕΑ: Τραμπάλα με τον ΕΝΦΙΑ – ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΑΛΙΔΙ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ----ΠΑΣΟΚ: πικρές αλήθειες δια στόματος Βενιζέλου – ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΤΥΦΛΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ Η ΠΛΕΥΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ----ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ – Η Εθνική μετά την Τρίτη νίκη της συζητάει για τα νοκάουτ ματς----ΛΟΥΘ ΚΑΣΑΛ – Μια ντίβα της Ιβηρικής μιλάει για τα ρεμπέτικα.

ESPRESSO: ΜΑΧΗ στη ΝΕΡΙΤ για ΟΛΓΑ ή ΕΛΛΗ – Υψηλός παράγων της κυβέρνησης πιέζει για Τρέμη, ο Βενιζέλος θέλει Στάη με… χίλια----Άντρα ναυτικό παίρνει η Ζωή (Κωνσταντοπούλου)! ΜΕ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ----Σοκαριστικές φωτό με γυμνές σταρ σε ιδιαίτερες στιγμές----Αγγελία για BMW Z4 με τρελή ροζ ιστορία----Η εκρηκτική Μπαρ Ραφαέλι στη Μύκονο----Μονόπετρο για την Ποπάρα στην Πόλη----ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΟΥ 1700!