X

Μήνυμα της Lady Gaga στους Έλληνες θαυμαστές της

Στις 19 Σεπτεμβρίου η πολυαναμενόμενη συναυλία της εκκεντρικής περφόρμερ στην Αθήνα.

Ant1news


Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την εμφάνιση της  Lady Gaga στην Αθήνα όπου θα συναντήσει τα μικρά τερατάκια της, όπως αποκαλεί τους θαυμαστές της.

Είκοσι τέσσερα τραγούδια συμπεριλαμβανομένων και των "Applause," "G.U.Y." & "Do What U Want" από το πρόσφατο άλμπουμ της ARTPOP το οποίο ήταν στη θέση  του Billboard Top 200, αλλά και παλιά αγαπημένα όπως τα "Telephone" "Just Dance" "Born This Way" & "Bad Romance" είναι μερικά από αυτά που θα ακουστούν  live στο ΟΑΚΑ, ενώ οι 14 χορευτές που την πλαισιώνουν και οι 5 μουσικοί επί σκηνής, δημιουργούν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να στηθεί το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς.

Μέχρι, όμως, τη μεγάλη συναυλία της 19ης Σεπτεμβρίου, η Lady Gaga κρατάει ζεστούς τους Έλληνες θαυμαστές της, υποσχόμενη μια νύχτα που θα αφήσει εποχή.

Η Στέφανι Τζερμανότα, όπως είναι το πραγματικό όνομα της εκκεντρικής περφόρμερ, φιλοδοξεί να μυήσει και το αθηναϊκό κοινό στην εκκεντρικότητά της. Η Αθήνα αποτελεί έναν από τους 78 σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της 28χρονης σταρ.