X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Ο «μαραθώνιος» με την Τρόικα στο Παρίσι, το λαθρεμπόριο καυσίμων και το νέο βίντεο τζιχαντιστών με αποκεφαλισμό ομήρου μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα στο Παρίσι, η μαύρη τρύπα στο λαθρεμπόριο καυσίμων και ο φρικτός αποκεφαλισμός και δεύτερου Αμερικανού δημοσιογράφου είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Δεσμεύσεις Τσίπρα για μισθούς-συντάξεις – ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΕΒ-----ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΛΟΥΝ «ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ» ΣΤΗ ΔΕΘ-----Αποκεφάλισαν και δεύτερο Αμερικανό δημοσιογράφο οι τζιχαντιστές στο Ιράκ----ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ «ΖΑΠΠΕΙΟ 2» - ΠΑΣΟΚ: Στα χαρακώματα παπανδρεϊκοί-βενιζελικοί-----Σε επικοινωνιακό φιάσκο εξελίσσεται το Παρίσι για την κυβέρνηση----Αντιρατσιστικό με τρύπες…. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ----…και πρεμιέρα από την ΕΛ.ΑΣ.-----Νέα «Αθηνά» με καταργήσεις τμημάτων προωθεί ο Α. Λοβέρδος----Νέα αμυντικό δόγμα «αντι-ΝΑΤΟ» από τη Ρωσία----Άνεργος ένας στους δύο στη Β. Ελλάδα----Μανιφέστο 19 δημάρχων για την Αυτοδιοίκηση που αντιστέκεται, ανατρέπει και δημιουργεί.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Μαραθώνιος με την τρόικα στο Παρίσι – Αύριο στο τραπέζι οι φοροελαφρύνσεις----Συνεχίζεται το πάρτι εις βάρος του ΕΟΠΥΥ-----Στη φθινοπωρινή Θεσσαλονίκη----Αυξημένη ζήτηση καρτών απεριορίστων διαδρομών – Λόγω της καθιέρωσης των  νέων μειωμένων τιμών-----Η Ρωσία θα αναθεωρήσει το αμυντικό της δόγμα – Μετά το σχέδιο ΝΑΤΟ για δύναμη ταχείας επέμβασης----Βίντεο δείχνει αποκεφαλισμό και άλλου ομήρου των ισλαμιστών – Του Αμερικανού Σότλοφ----Πωλητήριο στο κτίριο της Σκότλαντ Γιαρντ----Συνάντηση Σαμαρά με Ερντογάν – Στη σύνοδο του ΝΑΤΟ----Έργα προστασίας στην Αμφίπολη-----Επίσκεψη του ΣΕΒ στην Κουμουνδούρου – ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ----Θύελλα αντιδράσεων και μιζέρια στο ΠΑΣΟΚ – ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ-----Στα χαρτιά ο νόμος για το λαθρεμπόριο καυσίμων – ΑΝΕΛΕΓΚΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Στον προθάλαμο των κατασχέσεων χιλιάδες μικροί ΕΒΕ – Μαζικές «Ατομικές ειδοποιήσεις» από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών για χρέη τους στον ΟΑΕΕ----ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ – Βάζει μπροστά νέα πολεμικά σχέδια----Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ το Σάββατο 6 Σεπτέμβρη στις 6 μμ στην πλατεία Αριστοτέλους-----40ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-«ΟΔΗΓΗΤΗ» - Θέατρο και μουσική προηγούνται των κεντρικών εκδηλώσεων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΑΠΕΡΑΝΤΟ φρενοκομείο το ΠΑΣΟΚ – Βαριές κουβέντες «βενιζελικών» κατά «παπανδρεϊκών» μετά το «μνημόσυνο» του Ζαππείου-----Παρίσι! Αμέσως στο τραπέζι οι «φοροελαφρύνσεις»----ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ----Στρατόπεδα για ακραίους ισλαμιστές και στην Αλβανία----Δειλές βελτιώσεις στο αντιρατσιστικό----Κωμωδία στο υπ. Οικονομικών με ομάδα κατά της γραφειοκρατίας-----Εφιαλτικό σενάριο με τσουνάμι από σεισμό στην Κρήτη----ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η «ΚΥΡΙΑ ΚΛΟΥΝΕΪ» ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ----Απελπισία στο Αγαθονήσι για τους λαθραίους----ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ----«Βιάζονται» (τώρα) να βρουν τα εκατομμύρια για τα άδεια Ταμεία.

ΕΘΝΟΣ: ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ στο λαθρεμπόριο καυσίμων – ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟΙ 1 ΔΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ – ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΛΙΜΝΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ----Ρίχνουν ευθύνες στον Γιώργο για τα έκτροπα – ΔΡΙΜΥ «ΚΑΤΗΓΟΡΩ» ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ----ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – Επιμένει σε ιδρυτικό συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ – Πρώτο βήμα για πετρέλαιο-δόσεις----ΤΟ ‘BIG BANG’ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ----ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΡΔΗΣ – ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΣ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Επιδόματα νέου τύπου για οικογένειες με μαθητές – ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΡΡΟΗΣ----ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΣΑΜΑΡΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΟΥ ΝΑΤΟ----Φθηνότερο πετρέλαιο θέρμανσης, περισσότερες δόσεις για οφειλές – ΠΑΡΙΣΙ ΤΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ----Φεύγει και αφήνει πίσω του συντρίμμια… ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ----Σκηνικό διάλυσης στο ΠΑΣΟΚ με καταγγελίες για… ψυχιατρεία – ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ----ΠΩΣ ΘΑ «ΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ» ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡΣ----Έδωσαν 2,5 δις ευρώ για μεταγραφές ποδοσφαιριστών! ΠΟΣΑ-ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ 5 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ… ΣΗΚΟΥΑΝΑ – Η κυβέρνηση δεν γλιτώνει τη νέα «αξιολόγηση» της τρόικας-----Η ανεργία θερίζει στη Βόρεια Ελλάδα – Οι βιομηχανίες «μεταναστεύουν» στα Σκόπια και τη Βουλγαρία----Στο στόχαστρο πάντα οι καθαρίστριες----Σαμαράς-Ερντογάν με φόντο τις προκλήσεις – ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΛΙΑ----ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ – Άλλαξε το ΝΑΤΟ, αλλάζει  και η Ρωσία----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – «Κατώτατος μισθός πάλι στα 751 ευρώ»----ΒΑΓΓΕΛΕΗΣ vs ΓΙΩΡΓΟΣ – Σε τροχιά ρήξης το ΠΑΣΟΚ----Ρατσισμός μέχρι τα… μπούνια ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ----SOS για τον τάφο της Αμφίπολης – ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΕΙ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Η ιδιοκτησία είναι κλοπή… Τρόικα και συγκυβέρνηση ανακαλύπτουν… τον Προυντόν – ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕΝΟ είναι ένα στα τρία σπίτια στην Ελλάδα----ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗ ΔΕΘ: στο άρμα της ανεργίας η Β. Ελλάδα----ΠΑΣΟΚ – Γενικευμένος εμφύλιος----ΣΥΡΙΖΑ-ΣΕΒ – Συμφώνησαν ότι διαφωνούν----ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ – Εγκρίθηκε επί της αρχής----ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ – ΚαπεταΝΑΤΟ στην Ουκρανία----ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Μαθήματα… αντιρατσισμού από την ΕΛ.ΑΣ.----ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ – Νέος αποκεφαλισμός δημοσιογράφου.

ΤΑ ΝΕΑ: ΜΑΥΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ – ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΟΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ 40ή ΤΟΥ ΕΠΕΤΕΙΟ – ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ----ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – Η 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΩΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗ-----ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ – ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΕΘΑΝΕ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ----Αναγνωριστικά παζάρια με την τρόικα στο Παρίσι----Παιχνίδι ευθυνών για το λαθρεμπόριο – ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΩΝ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ-----ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: ΠΙΟ ΒΙΑΙΗ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ----ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ – Απειλούν τώρα και με άλλους αποκεφαλισμούς----ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ – «Ναι» σε όλες τις αλλαγές----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Οικονομικά οφέλη και πονοκέφαλοι από το πρωτοφανές πάρε-δώσε----ΑΝΝΕΤΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Μια Αντιγόνη ανάμεσα στους Ταλιμπάν.

ESPRESSO: ΦΕΥΓΩ τώρα φεύγω – ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ – Πάλεψε σαν θηρίο με τον καρκίνο (στον εγκέφαλο) αλλά νικήθηκε – Άφωνος ο καλλιτεχνικός κόσμος με την απώλεια του μουσικοσυνθέτη των 461 τραγουδιών----ΝΕΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΟΚ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΕ----ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ «ΚΑΙΕΙ» ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ----Στην Αθήνα η μνηστή του Κλούνεϊ για τα Γλυπτά----Γάμος στη Σκόπελο για την Jessie Ware----ΕΡΕΥΝΑ: ΤΟ ΤΣΑΪ ΣΩΖΕΙ! ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΤΑ 25% ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΩΡΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.