X

Γιατί αναβλήθηκε η κηδεία του Αντώνη Βαρδή;

Τελικά συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου.

Ant1news

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες θα πουν την Πέμπτη τελικά το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 66 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή αρχικά είχε προγραμματιστεί για σήμερα Τετάρτη στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο της Παιανίας σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης 2 Σεπτεμβρίου τα παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννης και Καλλιστώ Βαρδή, ενημέρωσαν μέσω τον προσωπικών τους σελίδων στο facebook ότι η κηδεία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου εκφράζοντας παράλληλα την τελευταία επιθυμία του πατέρα τους: «Είναι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης «Ο Άλλος Άνθρωπος» , που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους άστεγους. Ο αριθμός λογαριασμού της Οργάνωσης είναι: Τράπεζα Εurobank αρ. 0026.0294.88.0200608548. Η κηδεία του Αντώνη Βαρδή θα γίνει στις 4/9, θα υπάρξει αντίστοιχη ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση και την κατανόηση».

Πάντως, όπως έγινε γνωστό η οικογένεια του Αντώνη Βαρδή προσπαθεί να ικανοποιήσει ακόμα μια επιθυμία του αγαπημένου τους προσώπου. Αυτή ήταν να ταφεί ο μουσικοσυνθέτης στο κτήμα της οικίας του, ωστόσο έχουν προκύψει διάφορα διαδικαστικά ζητήματα.

Εν τω μεταξύ, με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτισε τον πατέρα του, Αντώνη, ο Γιάννης Βαρδής. Με ανάρτησή του στο Facebook ο τραγουδιστής είπε «αντίο» στον άνθρωπο που χαρακτηρίζει πλέον ως τον άγγελό του.