X

Συγκινητικό το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές συνόδευσαν τον Αντώνη Βαρδή στην τελευταία του κατοικία.

Ant1news

Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή είπαν σήμερα η οικογένειά του, πολλοί φίλοι και θαυμαστές στον Ιερό Ναό Γέννησης του Χριστού στην Παιανία.

Η ταφή του έγινε στο νεκροταφείο Παιανίας, αφού η τελευταία επιθυμία του αγαπητού  μουσικοσυνθέτη, να ταφεί στο κτήμα της οικογένειας, τελικά δεν ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Ο προαύλιος χώρος του ναού γέμισε από στεφάνια που έστειλαν άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου με τους οποίους συνεργάστηκε ο Αντώνης Βαρδής. Ανάμεσά τους η Χαρούλα Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Πάριος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος και πολλοί ακόμη.

Στεφάνι εστάλη και από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Aπό καλλιτέχνες μεταξύ άλλων έστειλαν οι Καίτη Γκρέυ, Γιώργος και Άννα Νταλάρα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Άντζελα Δημητρίου και Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η σύντροφος του Αντώνη Βαρδή, Φιλοθέη, έφτασε στον Ιερό Ναό συνοδευόμενη από την κόρη του μεγάλου τραγουδοποιού, Καλλιστώ, ενώ ήταν εμφανώς καταρρακωμένη από τον χαμό του αγαπημένου της.

Η κόρη του Αντώνη Βαρδή με ένα μήνυμα στο facebook είχε απαγορεύσει στην πρώην σύζυγό του πατέρα της Χριστίνα Μαραγκόζη να παρευρεθεί στην κηδεία του, η οποία όμως πήγε.

Η βαθιά θλίψη ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των δύο παιδιών του Αντώνη Βαρδή, Καλλιστώ και Γιάννη.

Ο Γιάννης Βαρδής κατέφθασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί, έχοντας αναλάβει το δύσκολο έργο, να συνοδεύσει τον πατέρα του στην εκκλησία προκειμένου να ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία.