X

«Διάδοχος» του Νουρέγιεφ… φρουρός στο Μπάκιγχαμ

Ένα τολμηρό χορευτικό σόλο ερμήνευσε ένας «βασιλικός» φρουρός στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ant1news

Τα στρατιωτάκια είθισται να είναι ακούνητα, αγέλαστα… Το «πρωτόκολλο» αυτό όμως άλλαξε ένας φρουρός του Μπάκιγχαμ που το έριξε… στο χορό για να «διασκεδάσει» την πλήξη του.

Και για τους πιο δύσπιστους υπάρχουν πειστήρια… Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail παρουσίασε ένα βίντεο που φαίνεται ξεκάθαρα πως ένας φρουρός της οικίας της βασιλικής οικογένειας έκανε ένα χορευτικό διάλλειμα.

Το βίντεο έχει διάρκεια 3 λεπτά και ανέβηκε τον περασμένο μήνα στο διαδίκτυο και ενώ αρχικά η αμφισβητήθηκε η αυθεντικότητα του στη συνέχεια μία διαφημιστική πινακίδα που διακρίνεται στο βάθος «μαρτύρησε» την αυθεντικότητά του.

Οι τουρίστες πάντως το απόλαυσαν, αλλά όχι και η βασιλική οικογένεια. Ο φρουρός-χορευτής που προκάλεσε την τύχη του κάνοντας πιρουέτες, στάθηκε εν τέλει πολύ τυχερός καθώς η βασίλισσα απουσίαζε από το παλάτι τη στιγμή της χορευτικής έξαρσης.

Και μπορεί ο εκπρόσωπος του παλατιού να αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας επιβεβαίωσε στην Daily Mail ότι γνωρίζει την ύπαρξη του συγκεκριμένου βίντεο και ότι έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα προκειμένου να βρεθεί ο... γεννημένος χορευτής στρατιώτης.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο