X

Παίκτης του ράγκμπι έβγαλε νοκ άουτ την... αρραβωνιαστικιά του

Αμερικανός αθλητής γρονθοκόπησε, μέχρι λιποθυμίας, την αρραβωνιαστικιά του.

Ant1news


Καταδίκη από τον Λευκό Οίκο και επ΄ αόριστον αποκλεισμό από τα γήπεδα ήταν το αποτέλεσμα της δημοσιοποίησης του σοκαριστικού βίντεο που απεικονίζει τον Ray Rice, παίκτη ράγκμπι των Baltimore Ravens, να ρίχνει λιπόθυμη με γροθιά την αρραβωνιαστικιά του Janay Palmer μέσα σε ασανσέρ, τον περασμένο Φεβρουάριο.  Η Palmer, όμως, τον συγχώρησε  και τον παντρεύτηκε.



Η Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (NFL), πάντως, απέκλεισε επ' αόριστον τον Rice από τα γήπεδα, ενώ και η Καναδέζικη Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως θα ακολουθήσει την απόφαση της αμερικανικής Αρχής.

Η κακοποίηση της Janay Palmer εξόργισε και τον Μπαράκ Ομπάμα, όπως ανακοίνωσε  ο Λευκός Οίκος. 

"Ο Πρόεδρος είναι πατέρας δύο κοριτσιών. Κι όπως κάθε Αμερικανός, θεωρεί πως η ενδοοικογενειακή βία είναι καταδικαστέα και μη αποδεκτή σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Ένας πραγματικός άντρας δεν χτυπά γυναίκες, κι αυτό είναι πραγματικότητα είτε η πράξη βίας συμβαίνει δημοσίως είτε όχι, είτε, συχνά, πίσω από κλειστές πόρτες. Το να σταματήσουμε την ενδοοικογενειακή βία είναι σημαντικότερο από το ποδόσφαιρο και όλοι έχουμε ευθύνη να θέσουμε ένα τέλος σ' αυτό", υπογραμμίζει η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου