X

«Δεν έκλεψα τις γυμνές φωτό των σταρ, απλώς τις διέδωσα»

Αυτοαποκαλύφθηκε ο δράστης της μαζικής δημοσιοποίησης στο ίντερνετ των «πιπεράτων» ενσταντανέ 101 σταρ του Χόλυγουντ.

Ant1news


Τζον Ράνταλ Μένεσις,  33 ετών από το Λας Βέγκας. Αυτοαποκαλείται "ήρωας και μαχητής του διαδικτύου" και είναι ο δράστης της ταυτόχρονης δημοσίευσης εκατοντάδων φωτογραφιών σταρ του Χόλυγουντ σε πολύ «προσωπικές» στιγμές.

Όπως λέει στην βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», δεν έκλεψε, απλώς, διέδωσε  τα «πιπεράτα» ενσταντανέ των 101 celebrities - μεταξύ των οποίων οι Τζένιφερ Λόρενς, Κέιτ Άπτον, Αριάνα Γκράντε, Λία Μισέλ, Αβρίλ Λαβίν, Κίρστεν Ντανστ, Κάντις Σουάνπολ και Σελένα Γκόμεζ.

«Εγώ απλά έβαλα links σε άλλες δημοσιεύσεις. Ουδέποτε “ανέβασα” ή “κατέβασα” κάτι και δεν έχω καμία σχέση με τον χάκερ », τονίζει ο Μένεσις, θέλοντας να προλάβει τυχόν μηνύσεις για τη διαρροή.

 Δηλώνει, όμως, πως απόλαυσε το γεγονός  ότι γέμισε το  Ίντερνετ με γυμνές κυρίες της showbiz, θεωρεί πως δεν έκανε κάτι επιλήψιμο, και, παράλληλα, συμβουλεύει  τους πάντες, και όχι μόνο τα δημόσια πρόσωπα, να μην εμπιστεύονται τις προσωπικές τους φωτογραφίες σε συστήματα όπως το iCloud.  Ο 33χρονος, πάντως, «δεν έχει βγάλει και ούτε πρόκειται να  βγάλει ολόγυμνη selfie φωτογραφία».