X

Έγκυος για δεύτερη φορά η Μπιγιονσέ;

Δεύτερη φορά μανούλα πρόκειται να γίνει η Μπιγιονσέ, όπως υπαινίχθηκε ο Τζέι Ζ κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι.

Ant1news

Μπορεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να είχαν φουντώσει οι φήμες για διαζύγιο, όμως φαίνεται πως το μόνο που φούντωσε πραγματικά ήταν ο έρωτας μεταξύ τους. Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ όχι μόνο δεν χωρίζουν, αλλά φαίνεται πως αποφάσισαν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους κατά ένα μέλος!

Ο 44χρονος ράπερ άφησε να εννοηθεί ότι η Μπιγιονσέ περιμένει το δεύτερο παιδί τους, όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Παρίσι, άλλαξε τους στίχους ενός τραγουδιού προκειμένου να συμπεριλάβει τη φράση «επειδή είναι έγκυος με ένα άλλο» (“cause she pregnant with another one”).

Μάλιστα το radaronline.com επικαλείται πηγή που τονίζει ότι ο «Τζέι Ζ τον τελευταίο μήνα είναι υπερπροστατευτικός με την Μπιγιονσέ, όπως ακριβώς ήταν όταν ήταν έγκυος στην Blue Ivy».

«Κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει Μπιγιονσέ βρίσκεται σε ένα περιβάλλον χωρίς άγχος. Η Μπιγιονσέ ακούει μόνο απαλή μουσική και τρώει βιολογικά προϊόντα».

Πρόσφατα πάντως Μπιγιονσέ και Τζέι Ζ απόλαυσαν χαλαρές στιγμές διακοπών στην Ιταλία, ενώ λίγες μέρες πριν στα MTV Video Music Awards αγκαλιάστηκαν στη σκηνή ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί, παρουσία και της μικρής τους Blue Ivy.