X

Ένα εστιατόρια για κατοικίδια

Ένα άρωμα αναδύεται τις τελευταίες ημέρες στην Μανίλα, από ένα μικρό εστιατόριο, προσπαθώντας να προσελκύσει πελάτες πέρα από τους συνηθισμένους.

Ant1news

Το μικρό εστιατόριο στις Φιλιππίνες διαθέτει κέικ, μπισκότα και λουκούλλεια γεύματα, όλα δημιουργημένα από υλικά που καταναλώνονται από ανθρώπους, μόνο που απευθύνεται και σε ζώα.

Λαζάνια, κεφτεδάκια, ριζότο και άλλα πιάτα ετοιμάζονται στο πρωτότυπο αυτό εστιατόριο. Το μενού για τους ανθρώπους περιλαμβάνει επίσης σάντουιτς και βάφλες, τα οποία μπορούν να απολαύσουν μαζί με τα αγαπημένα τους κατοικίδια, τα οποία δείχνουν να απολαμβάνουν την ιδιαίτερη περιποίηση.

Η ιδιοκτήτρια του φούρνου είχε ήδη ένα οικογενειακό εστιατόριο στην περιοχή, όταν πρόσεξε ότι δεν υπάρχουν μέρη όπου μπορούν να φιλοξενηθούν οι σκύλοι. Κάπως έτσι, τον περασμένο Μάρτιο άνοιξε ο φούρνος τις πόρτες του.

Η ιδέα της «αγκαλιάστηκε» αμέσως από τους ιδιοκτήτες ζώων κι εκείνη είδε τη δουλειά της να αυξάνεται κατακόρυφα. Ο κόσμος δεν σταμάτησε ποτέ να μπαίνει στο μαγαζί, οι φούρνοι του οποίου ψήνουν ασταμάτητα λιχουδιές για τα αξιαγάπητα ζωάκια.