X

Άστατος και σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα ανατολικά.

Ant1news

Άστατος αναμένεται και σήμερα ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας

Στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την κεντρική και ανατολική Στερεά αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες που θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές.

Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ, ενώ μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί κυρίως στα ανατολικά.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε αναλυτικά τον καιρό ΕΔΩ!

Χθες σημειώθηκαν προβλήματα σε αγροτικούς δρόμους του νομού Θεσσαλονίκης λόγω της νεροποντής που σημειώθηκε.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, κλειστοί για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας της υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού, έμεινα οι δρόμοι Σίνδου-Βιολογικού Καθαρισμού, Νεοχωρούδας-Βοσκότοποι, Φιλαδέλφειας-Παλιάς Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης-Κιλκίς, Η οδός Μονολόφου-Δρυμού, ήταν ναι επίσης κλειστή, καθώς, σημειώθηκε καθίζηση στη γέφυρα.