X

Παύλος Φύσσας: Ένας χρόνος από τη δολοφονία που συντάραξε το πανελλήνιο

Πλήθος εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και αύριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα. Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας.

Ant1news

Ένας χρόνος πέρασε από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά στο Κερατσίνι.

Η δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα πάγωσε το πανελλήνιο και έκανε τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης, ενώ στάθηκε η αφορμή για δικαστικές εξκελίξεις με προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 

Πλήθος εκδηλώσεων έχουν προγραμματιστεί για σήμερα και αύριο στην μνήμη του Παύλου Φύσσα , με την αστυνομία να βρίσκεται σε επιφυλακή με αυξημένα μέτρα ασφαλείας, τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις.

Για σήμερα, έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 παναττικό συλλαλητήριο στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, ενώ θα ακολουθήσει πορεία. Ανάλογα συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Στις 15:00, παρουσία της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια μνημείου στην οδό Παναγή Τσαλδάρη 60 και στην συνέχεια θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική εκδήλωση και πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στον Κορυδαλλό.

Μεγάλη συναυλία με την συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Σύνταγμα

Μεταξύ άλλων, θα τραγουδήσουν οι Γιάννης Χαρούλης, Υπόγεια Ρεύματα, Μπάμπης Στόκας, Δημήτρης Πουλικάκος, Last Drive και Γιάννης Γιοκαρίνης.