X

Η Lady Gaga, η Αθήνα και ο ΑΝΤ1

Τη διαμονή της στο πολυτελές ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας απολαμβάνει η LadyGaga και κρατά ενήμερους τους θαυμαστές των socialmedia.

Ant1news

Οι θαυμαστές της Lady Gaga μετρούν αντίστροφα ως την στιγμή που θα την απολαύσουν στη σκηνή του ΟΑΚΑ σε ένα σόου, που αν κρίνουμε από την χθεσινή φαντασμαγορική άφιξή της στο «Ελ. Βενιζέλος» αναμένεται τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Η ίδια απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στη βασιλική σουίτα πολυτελέστατου ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας και δεν διστάζει να τις μοιραστεί και με τους φίλους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διάσημη τραγουδίστρια  φαίνεται πως είναι εντυπωσιασμένη, τόσο από την Αθήνα, όσο και από την υποδοχή που της επιφύλαξαν οι θαυμαστές της χθες το βράδυ στο αεροδρόμιο, ενώ απολαμβάνει την προβολή της από τα εγχώρια μέσα ενημέρωσης, δείχνοντας μια μικρή προτίμηση στον ΑΝΤ1, αν κρίνουμε και από τη φωτογραφία που πόσταρε η ίδια στο instagram της, αφού πρόκειται για εικόνα από το χθεσινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Κατά τα λοιπά η εκκεντρική ντίβα αφού απόλαυσε το πλούσιο πρωινό της, σχεδίασε το πρόγραμμα της υπόλοιπης μέρας με μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, ψώνια, αλλά και επίσκεψη στην Ακρόπολη να είναι στο πρόγραμμα.



Θυμηθείτε την άφιξή της στην Αθήνα: