X

Αποκαλύψεις-φωτιά για… οδηγίες Μπαλτάκου στη Χρυσή Αυγή ενόψει ψηφοφοριών

«Απευθείας γραμμή» με τον Ηλία Κασιδιάρη προκειμένου να του δίνει οδηγίες για το πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Βουλή φέρεται να είχε ο τέως γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος.

Ant1news

Νέες αποκαλύψεις για τις σχέσεις του Τάκη Μπαλτάκου με την Χ.Α, από την Εφημερίδα των Συντακτών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού φέρεται να είχε απευθείας γραμμή με τον Ηλία Κασιδιάρη στον οποίο όχι μόνο έδινε οδηγίες πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Βουλή αλλά τους επιβράβευε και για τους τραμπουκισμούς στο Κοινοβούλιο.

Ο Μπαλτάκος μάλιστα εμφανίζεται να επισκέπτεται τα γραφεία του ακροδεξιού κόμματος. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που ο Π.Ηλιόπουλος είχε προκαλέσει στη Βουλή, με αποτέλεσμα ο προεδρεύων Γιάννης Δραγασάκης να προειδοποιήσει ότι θα καλέσει τον φρούραρχο της Βουλής. «Πέρασε ο Μπαλτάκος και μας είπε να δώσουμε συγχαρητήρια σε Ηλιόπουλο» ήταν το σχετικό μήνυμα που έστειλε στενός συνεργάτης του Ηλ.Κασιδιάρη στο κινητό του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής μετά το επεισόδιο.

«Αφού θυμήθηκαν τον Μπαλτάκο, ας έρθει επιτέλους στη Βουλή και η ομολογία του πως μας έκλεισε παράνομα στη φυλακή ο Σαμαράς για να κλέψει τις ψήφους της Χρυσής Αυγής», ήταν η αντίδραση του Ηλία Κασιδιάρη, που εξέδωσε ανακοίνωση για να σχολιάσει το δημοσίευμα.