X

5+1 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο

Κινηματογράφος, θέατρο, μουσική και κάποιες προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους... Δείτε τι μπορείτε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ant1news

Το Σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και εάν δεν έχετε κανονίσει να εκδράμετε τότε δείτε τις προτάσεις που έχουμε για εσάς, ώστε να περάσετε όμορφα αυτές τις δύο ημέρες. Κινηματογράφος, θέατρο, μουσική και κάποιες προτάσεις για τους μικρούς μας φίλους...

ΣΙΝΕΜΑ

«Αμνησία», «Ο Λαβύρινθος», «Η ωραία της ημέρας», «Barbie», «Στο Μυστικό Βασίλειο»… αυτές είναι οι νέες ταινίες που προβάλλονται αυτές τις ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΘΕΑΤΡΟ


«Το αμάρτημα της μητρός μου» στο Κηποθέατρο Παπάγου

«Το αμάρτημα της μητρός μου», διήγημα του Βιζυηνού σε σκηνοθεσία Δήμου Αβδελιώδη, μια παράσταση που περιόδευσε με μεγάλη επιτυχία από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων σε Ήπειρο, Δυτική Μακεδονία και φεστιβάλ της Αττικής, συνεχίσθηκε στο Ίδρυμα Κακογιάννης έως και τον περασμένο Μάρτιο. Το καλοκαίρι παρουσιάστηκε σε Κρήτη, Μάνη και Πήλιο και το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνεται ο θερινός κύκλος των παραστάσεων στο Κηποθέατρο Παπάγου στις 21.15 το βράδυ.

ΜΟΥΣΙΚΗ


Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Η δύναμή σου, δύναμή μου»

 

«Η δύναμή σου, δύναμή μου...»: ένα μεγάλο συναυλιακό πάρτι για το κλείσιμο της καλοκαιρινής περιοδείας της, γεμάτο ενέργεια, κέφι, χορό και διασκέδαση. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θα δώσει τρεις συναυλίες στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής 20, 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Μην το χάσετε…

ΟΠΕΡΑ

Gala Όπερας για την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης "Μαρία Κάλλας"

Με ένα μεγάλο γκαλά όπερας στο Ηρώδειο την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου η Εθνική Λυρική Σκηνή, σε συνεργασία με την "Εταιρία για το Κτήριο της Όπερας και την Ακαδημία Λυρικής Τέχνης «Μαρία Κάλλας»", τιμά τη μνήμη της κορυφαίας Ελληνίδας υψίφωνου που σφράγισε με τη μοναδική παρουσία της τον κόσμο της όπερας. Σε μουσική διεύθυνση Λουκά Καρυτινού και με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων μονωδών διεθνούς ακτινοβολίας.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ


«Η Κοιμωμένη ξύπνησε» στο Θέατρο Ακροπόλ

Μετά από τα καλοκαιρινά της ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, Η Κοιμωμένη ξύπνησε της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, ολοκληρώνει τη θερινή της περιοδεία με 5 παραστάσεις στο Θέατρο Ακροπόλ . Οι δύο από αυτές τις παραστάσεις είναι το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Σεπτεμβρίου.

Τι θα κάνετε φέτος στο μουσείο; 

Πρόβα τζενεράλε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της νέας σεζόν αυτήν την Κυριακή 21/9 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και μάλιστα δωρεάν. Περάστε από τις 12 μ. μέχρι τις 3 μ.μ. για να γνωρίσουν οι μικροί σας φιλότεχνοι τους μουσειοπαιδαγωγούς και να τσεκάρουν στην πράξη ποια δημιουργική εναλλακτική τους ταιριάζει. Μέσα από σύντομα εργαστήρια θα πειραματιστούν με τεχνικές και χρώματα, θα ανακαλύψουν ιστορίες από το παρελθόν, θα φτιάξουν μικρά έργα τέχνης, ενώ θα δουν και όλες τις ζωγραφιές των παιδιών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό παιδικής αφίσας του μουσείου.