X

Παροξυσμός για τη Lady Gaga στο ΟΑΚΑ

«Έλληνες, είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας» είπε η ντίβα της ποπ, ξεσηκώνοντας τους θαυμαστές της.

Ant1news

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ η εκκεντρική ντίβα της ποπ ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ για την πολυαναμενόμενη συναυλία της.

«Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας», είπε στους θαυμαστές της η Lady Gaga, εισπράττοντας χειροκροτήματα και επευφημίες.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις. Πλήθος επωνύμων, μεταξύ των οποίων και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν εκεί.

Οι πιστοί οπαδοί της Lady Gaga, τα επονομαζόμενα «τερατάκια» αποθέωσαν το ίνδαλμά τους, ενώ εκείνη φρόντισε να τους χαρίσει ένα αξέχαστο σόου.

Η Lady Gaga αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση, λέγοντας πως αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, θα επιβιώσουν και οι Έλληνες. Κάνοντας μία προσπάθεια να απευθυνθεί στους θαυμαστές της στα ελληνικά, είπε: «Για να σας δω Ελλάδα, Αθήνα», γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση.

Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ως τις 24 Νοεμβρίου, κατά σειρά σε: Αμβέρσα, Άμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο (3 συναυλίες), Παρίσι (2 συναυλίες), Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Μπέρμιγχαμ (ξανά), Γλασκώβη (ξανά), Σέφιλντ, Νιούκασλ, και Παρίσι (ξανά).