X

Ηχηρή αποχώρηση δημοσιογράφου: «Γάμ*** τη, παραιτούμαι!»

Δημοσιογράφος αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού παραιτήθηκε σε ζωντανή σύνδεση, για να αφιερωθεί στην εκστρατεία νομιμοποίησης της μαριχουάνας.

Ant1news

Η Τσάρλο Γκριν άφησε άναυδους τους τηλεθεατές του τηλεοπτικού δικτύου KTVA στην Αλάσκα, όταν ανακοίνωσε στον «αέρα» την παραίτησή της… με τη συνοδεία ορισμένων «γαλλικών».

Η Γκριν παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για το Alaska Cannabis Club, μία επιχείρηση που εμπορεύεται κάνναβη για ιατρικούς σκοπούς. Στο τέλος του βίντεο αποκάλυψε πως ιδιοκτήτρια είναι η ίδια και πως έχει αφιερωθεί στην εκστρατεία για τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας στην Αλάσκα.

«Τώρα όλα αυτά που ακούσατε είναι ο λόγος για τον οποίο εγώ, η πραγματική ιδιοκτήτρια του Alaska Cannabis Club θα αφιερώσω όλη μου την ενέργεια στον αγώνα για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη, που ξεκινά με τη νομιμοποίηση της μαριχουάνας εδώ στην Αλάσκα», δήλωσε η Τσάρλο Γκριν, πριν ανακοινώσει με ηχηρό τρόπο την παραίτησή της: «Όσο για αυτή τη δουλειά δεν έχω άλλη επιλογή από το να πω: Γάμ*** τη, παραιτούμαι».

Η παρουσιάστρια του δελτίου αιφνιδιάστηκε και προσπάθησε να απολογηθεί, δίνοντας πάσα για διαφημιστικό διάλειμμα: «Ζητούμε συγγνώμη για αυτό… θα επιστρέψουμε σε λίγο…»