X

"Καυτές" οινοπαραγωγοί γδύνονται για να προωθήσουν το κρασί τους

Έναν πρωτότυπο και σέξι τρόπο για να προωθήσουν την παραγωγή κρασιού βρήκαν 12 γυναίκες επιχειρηματίες στην Αυστρία.

Ant1news

Σέξι αυστριακές με ψηλοτάκουνα και εσώρουχα μετέτρεψαν τα πατητήρια του κρασιού… σε πασαρέλα. Στόχος των δώδεκα γυναικών οινοπαραγωγών είναι να προωθήσουν την παραγωγή τους και να αυξήσουν τις πωλήσεις των κρασιών τους δίνοντας μία νέα ώθηση στο κρασί της Αυστρίας.

Η «σύλληψη» της ιδέας ανήκει στην Έλεν Λεντερμούλρ-Ράινερ, η οποία αποφάσισε να συγκεντρώσει και να φωτογραφίσει σε "μεθυστικές" πόζες δώδεκα κυρίες από ολόκληρη τη χώρα που είναι οινοπαραγωγοί, δημιουργώντας το ημερολόγιο των «Νέων Γυναικών Οινοπαραγωγών». Φόρεσαν λοιπόν τα σέξι εσώρουχά τους τα οποία αποκαλύπτουν τα πλούσια κάλλη τους και με το δικό τους τρόπο μας εύχονται στην υγειά μας...

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις της δημιουργού, στόχος του ημερολογίου ήταν να τραβήξει την προσοχή, να είναι σέξι, αλλά όχι φτηνό και υπερβολικά ερωτικό.

Και επειδή ο οίνος δεν ευφραίνει μόνο την καρδιά αλλά και τα… μάτια, όποιος αποκτήσει το νέο ημερολόγιο που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα θα μπορεί να θαυμάσει τα κάλλη των επιχειρηματιών ενώ ποζάρουν στα αμπέλια, μεταφέρουν καράφες με κρασί, ανεβαίνοντας σκάλα σε δεξαμενή μούστου.