X

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τις τελευταίες πρόβες νυφικού κάνει αυτή την εβδομάδα η Ζωή Κωνσταντοπούλου, που το Σάββατο παντρεύεται τον αγαπημένο της στα Λουτρά Αιδηψού.

Ant1news

Τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της τακτοποιεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ντύνεται νύφη και το ερχόμενο Σάββατο θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας για να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων, στα Λουτρά Αιδηψού, στην όμορφη λουτρόπολη της βόρειας Εύβοιας, όπου γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, Αποστόλη Μαντή και το γαμήλιο τραπέζι στο παραλιακό κλαμπ «Riviera».

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση του γάμου τους,  η σχέση τους μετράει ήδη δέκα χρόνια. Η ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε από τα Λουτρά Αιδηψού, τόπο καταγωγής του γαμπρού, και προορισμός καλοκαιρινών διακοπών της Ζωής Κωνσταντοπούλου, από την παιδική της ηλικία.

Από τη γραφική αυτή κωμόπολη κατάγεται η μητέρα της, Λίνα Αλεξίου, ενώ ο παππούς της Γιάννης διετέλεσε δήμαρχος στον ιστορικό Δήμο Αιδηψού πριν από τη χούντα.

Το ζευγάρι δεν είχε απασχολήσει μέχρι τώρα με την προσωπική του ζωή τα Μέσα. Σχεδόν κανείς, πέραν του στενού συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος, δεν ήξερε για τη σχέση αυτή - οι πιο πολλοί ούτε καν για την ύπαρξή της.

Κουμπάροι του ευτυχισμένου ζευγαριού θα είναι οι φίλοι τους Μελίζα Μέγα και Χρήστος Κουλουμέντας.