X

Άδωνις: Αν πέσει η κυβέρνηση θα βγάλω τα λεφτά μου από την τράπεζα

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Βαρεμένου. "Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων"...

Ant1news

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε το πρωί μεταξύ του  κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαρεμένου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Mega το πρωί, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει κρυφή ατζέντα για τη δραχμή και τόνισε ότι «γι' αυτό δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες αν πέσει η κυβέρνηση» και συμπλήρωσε: «Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να μου τα φάει ο Βαρεμένος; Όχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση, δεν θα μείνει φράγκο στις τράπεζες».

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε λέγοντας πως αν ο ΣΥΡΙΖΑ κρατικοποιήσει το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, όλες οι τράπεζες θα κλείσουν.

Ο Γιώργος Βαρεμένος αντέδρασε στο όσα είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ και απάντησε: «Ο κ. Γεωργιάδης πάσχει από ακράτεια λόγων και δεν θα υποστώ τις συνέπειες αυτού του προβλήματός του. Αν υπάρχουν τραπεζικές αρχές πρέπει να παρέμβουν γι' αυτά που γίνονται σε αυτήν τη χώρα», ενώ υπογράμμισε ότι «αυτό που κάνουν έχει ξεπεράσει κάθε όριο».

Την άμεση παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, με αφορμή τα όσα δήλωσε σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ζητά ο Γ. Μιχελογιαννάκης  από τον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αντιδημοκρατική και αντεθνική συμπεριφορά» και «πράξη τρομοκρατίας».

Την ίδια ώρα, ερώτηση για το ίδιο θέμα κατέθεσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Δημήτρης Αναγνωστάκης, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις Γεωργιάδη απαράδεκτη ενέργεια που στόχο έχει να προκαλέσει τραπεζικό πανικό.