X

Ο Ιμπραϊμοβιτς «επιτέθηκε» σε δημοσιογράφο

Αγρίεψε ο Ιμπραϊμοβιτς με ερώτηση δημοσιογράφου, και δεν δίστασε να φύγει αφού πρώτα του επιτέθηκε φραστικά.

Ant1news

Ο Ζλατάν Ιμπραϊμοβιτς έχει δείξει πάρα πολλές φορές ότι δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του, και δεν έχει κανένα δισταγμό να «συγκρουστεί» με οτιδήποτε δεν του αρέσει.

Ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ισοπαλία με τη Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα φανερά εκνευρισμένος έδειξε τα δόντια του σε έναν Γάλλο δημοσιογράφο. Αιτία η ερώτηση που του έκανε ο εν λόγω δημοσιογράφος στη μεικτή ζώνη αναφορικά με τα αίτια της νέας απώλειας βαθμών για την πρωταθλήτρια, ερώτηση που δεν άρεσε καθόλου στον "Ίμπρα".

«Στο Άμστερνταμ μιλήσατε για ένα πρόβλημα στο παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν, ποιό ήταν το πρόβλημα σήμερα;» αυτή την ερώτηση με τον Ιμπραϊμοβιτς πρώτα να καρφώνει με το βλέμμα τον δημοσιογράφο και έπειτα να του απαντάει σε έντονο ύφος.

«Εγώ σου μιλάω για προβλήματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εσύ συνεχίζεις με τα προβλήματα εκτός γηπέδου. Λοιπόν θα με ρωτήσεις ή όχι; »

«Μα εγώ αναφερόμουν στα προβλήματα εντός γηπέδου...» ήταν η απάντηση του δημοσιογράφου αλλά πριν προλάβει να το σκεφτεί δεύτερη φορά ο Σουηδός αστέρας είχε εξαφανιστεί.