X

Ψέμα το... «τρίτο στήθος»!

Μία χαμένη βαλίτσα και ένα έγγραφο πρόδωσαν την αμερικανίδα μασέρ που ισχυριζόταν ότι πρόσθεσε τρίτο... στήθος.

Ant1news


 

Η ιστορία μιας γυναίκας, με το ψευδώνυμο Jasmine Tridevil «κέντρισε» το ενδιαφέρον των media παγκοσμίως. Είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο διαδίκτυο ποζάροντας με τα τρία της στήθη, μια εικόνα που είχε προκαλέσει σοκ.

Η ίδια είχε ισχυριστεί ότι είχε υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου να προσθέσει τρίτο μαστό με σκοπό να καταστρέψει την εικόνα της και να μην ποθητή στους άνδρες.  «Το έκανα για να γίνω πιο... άσχημη» έλεγε πριν λίγες μέρες.

Εάν και από την αρχή υπήρχαν αμφιβολίες για το αν είναι αληθινές οι φωτογραφίες που ανέβασε στο facebook ή προϊόν photoshop, τώρα επιβεβαιώνεται ότι η 21χρονη μασέρ έλεγε ψέματα για την προσθετική τρίτου στήθους.

Μια χαμένη βαλίτσα και ένα έγγραφο αεροδρομίου αποκάλυψαν τον μυστικό της. Σύμφωνα με αυτό, η Αλίσα Χέσλερ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, έχασε μία βαλίτσα στο αεροδρόμιο της Τάμπα, από όπου κατάγεται, στην οποία μεταξύ άλλων βρισκόταν και ένα τριπλό προσθετικό στήθος, αξίας μάλιστα 5.000 δολαρίων! Τελικά η τσάντα βρέθηκε και παραδόθηκε, σύμφωνα με τα έγγραφα του αεροδρομίου.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η γυναίκα αυτή γίνεται θέμα στα ΜΜΕ. Τον περασμένο Δεκέμβριο, τότε με το κανονικό της όνομα, είχε γίνει πρωτοσέλιδο, όταν υποχρέωσε έναν άντρα που την είχε χτυπήσει να κυκλοφορεί στην Τάμπα με μια πινακίδα που έγραφε «χτυπάω γυναίκες». Η ίδια δεν κατέθεσε ποτέ ούτε καν αναφορά στις αρχές, ενώ όλοι τώρα αναρωτιούνται εάν και εκείνη η ιστορία ήταν κατασκευασμένη.