X

Δείτε το πιο ακριβό hot dog του κόσμου

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ έσπασε ένα νέο hot dog στο Τόκιο και μπήκε πλέον στο βιβλίο με τα ρεκόρ Guinness.

Ant1news

Αν ακούγοντας hot dog σας πιάσει μια ξαφνική λιγούρα και σκεφτείτε ότι θα σας κοστίσει περίπου ένα ευρώ για  να την ικανοποιήσετε, μπορείτε να πάτε οπουδήποτε αλλού εκτός από  τους σπεσιαλίστες του Tokyo dog στην Ιαπωνική πρωτεύουσα.

Οι ευφάνταστοι δημιουργοί του junni ban –έτσι ονομάζεται το νέο σουπερ hot dog- δημιούργησαν ένα σνακ κόστους 169 δολαρίων.

Μπορεί να πωλείται σε καντίνα όπως είθισται για παρόμοιες γεύσεις, αλλά το περιεχόμενο του δικαιολογημένα απογειώνει την τιμή. Στο ψωμάκι μπριός θα βρείτε, καπνιστό λουκάνικο bratwurst, κρεμμύδια στο γκριλ με βούτυρο teriyaki, μανιτάρια maitake,  βοδινό wagyu, φουα γκρα, μαύρη τρούφα, χαβιάρι, και γιαπωνέζικη μαγιονέζα.

Κι επειδή η παρασκευή του όπως καταλαβαίνετε, δεν είναι απλή υπόθεση, η παραγγελία πρέπει να δοθεί δύο εβδομάδες νωρίτερα.

Οι δημιουργοί παρότι ισχυρίζονται ότι τους πήρε ένα χρόνο να το τελειοποιήσουν, αποφάσισαν να διαθέσουν τα έσοδα από το συγκεκριμένο προϊόν στον Ερυθρό Σταυρό. Με όλα αυτά όμως το προηγούμενο ρεκόρ καταρρίφτηκε και πλέον το εν λόγω hot dog βρίσκεται στις σελίδες του βιβλίου των ρεκόρ, Guinness.