X

Λάμψη και μυστήριο στη Βενετία για τον γάμο του Κλούνεϊ

Παρέλαση αστέρων στη Βενετία για τον γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν. Αφίχθη ο γαμπρός. Δείτε LIVE.

Ant1news

Η μεγάλη μέρα έφτασε για τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν, αφού η γοητευτική δικηγόρος και ο πιο διάσημος εργένης του κόσμου αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στο ειδυλλιακό τοπίο της Βενετίας.

Στην πόλη των Δόγηδων βρίσκεται ήδη από την Παρασκευή, τόσο το διάσημο ζευγάρι, όσο και η «αφρόκρεμα» της διεθνούς σόουμπιζ, για την τριήμερη γιορτή που θα επισφραγιστεί με την τέλεση του γάμου απόψε σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο της πόλης.

Δείτε Live τι συμβαίνει έξω από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου θα γίνει ο γάμος, όπου αναμένονται όλα τα αστέρια του Χόλιγουντ ΕΔΩ

Το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται από την Παρασκευή στη Βενετία και διαμένει στο χλιδάτο ξενοδοχείο όπου θα ανταλλάξουν όρκους αγάπης.

Δείτε την άφιξη του γαμπρού Κλούνεϊ:

Το μυστήριο με την ακριβή ημερομηνία του γάμου λύθηκε, καθώς όπως έγινε γνωστό Κλούνεϊ και Αλαμουντίν θα παντρευτούν με πολιτικό γάμο απόψε, ενώ τη Δευτέρα θα πάνε στο δημαρχείο της Βενετίας για να υπογράψουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Γι αυτό και το Δημαρχείο της Βενετίας, με μία λιτή ανακοίνωση με τίτλο «γάμος Τζορτζ Κλούνεϊ» , ενημερώνει τους κατοίκους για τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν μεταξύ 12 και 14:00 τη Δευτέρα κοντά στο δημαρχείο, προκειμένου οι νεόνυμφοι να μεταβούν απρόσκοπτα στις δημοτικές υπηρεσίες για να υπογράψουν τα χαρτιά τους.



Το βέβαιο είναι πως η Βενετία έχει μετατραπεί σε… Χόλιγουντ, αφού εκτός από τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη στη ρομαντική πόλη βρίσκονται και οι διάσημοι φίλοι του, μεταξύ των οποίων οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί, Ματ Ντέιμον, Κέιτ Μπλάνσετ, Σάντρα Μπούλοκ και Σίντι Κρόφορντ.

Επίσης βέβαιο είναι ότι η Αμάλ έχει επιλέξει νυφικό της Σάρα Μπάρτον, του οίκου Αλεξάντερ Μακ Κουίν, ενώ το γαμπριάτικο κοστούμι του 53χρονου Τζορτζ Κλούνεϊ, θα είναι του οίκου Αρμάνι, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σχεδιαστής!



Το πάρτι του γάμου θα δοθεί στο επτά αστέρων θέρετρο Aman Canal Grande και πολλοί επισκέπτες θα φτάσουν εκεί με γόνδολα. Το ξενοδοχείο στεγάζεται στο Palazzo Papadopoli ενός Κερκυραίου, που χτίστηκε το 1550 και διαθέτει ιστορικές τοιχογραφίες, ψηλά ταβάνια και εκπληκτική θέα στην πόλη, ενώ τα δωμάτια κοστίζουν μέχρι και 5.000 ευρώ.



Στο πάρτι μετά λέγεται ότι θα τραγουδήσει ο Andrea Bocelli, ενώ στο δείπνο που θα παραθέσει το ζευγάρι, σήμερα το βράδυ, στο περιβόητο εστιατόριο Cipriani, θα τραγουδήσει η Lana Del Ray.


Ο 53χρονος ηθοποιός ζήτησε από τους καλεσμένους του να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα και τα tablet τους στο σπίτι, σε μία προσπάθεια να εμποδίσει τη διαρροή φωτογραφιών στον Τύπο, μια που έχει ήδη συμφωνηθεί να πουληθούν στην αμερικανική Vogue, με αντάλλαγμα την κατάθεση ενός ποσού σε φιλανθρωπική οργάνωση.