X

Το συγκινητικό βίντεο παίκτη του NFL με την καρκινοπαθή κορούλα του

Ένα συγκινητικό βίντεο με την 4χρονη κορούλα του, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, ανήρτησε στο Instagram o παίκτης του NFL, Ντέβον Στιλ.

Ant1news



Παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί η κίνηση των Σινσινάτι Μπένγκαλς να σταθούν στο πλευρό του Ντέβον Στιλ στον αγώνα που δίνει η 4χρονη κόρη του για να νικήσει τον καρκίνο.

Η ομάδα του ράγκμπι αν και αρχικά είχε ενημερώσει τον Ντέβον Στιλ ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα της, αποφάσισε να τον κρατήσει στο ρόστερ του συλλόγου, μόνο και μόνο για τον βοηθήσει να καλύψει τα έξοδα για τη θεραπεία της κορούλας του. Μάλιστα, οι Σινσινάτι Μπένγκαλς βοήθησαν να συγκεντρωθεί γι΄αυτό το σκοπό 1 εκατ. δολάρια από τις πωλήσεις εμφανίσεων του παίκτη του NFL.



Την ίδια ώρα ο Ντέβον Στιλ ανήρτησε ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instagram, κατά την μεταφορά της κόρης του στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μία σοβαρή επέμβαση.

«Θα σε ξαναρωτήσω: εγώ είμαι έτοιμος για σήμερα, εσύ είσαι; Είσαι έτοιμη να πάμε να βγάλουμε αυτόν τον καρκίνο από μέσα σου; Πάμε να το κάνουμε», ήταν το μήνυμά του στην κορούλα του, που ανταπέδωσε με ένα χαμόγελο.

Δείτε το βίντεο:





Η πολύωρη επέμβαση, διάρκειας 5,5 ωρών, ήταν επιτυχημένη, όπως ενημέρωσε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Ντέβον Στιλ, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την μάχη που δίνει η μικρή Λία με τον καρκίνο.