X

Όλες οι λεπτομέρειες του παραμυθένιου γάμου Κλούνεϊ-Αλαμουντίν

Τι έγινε στον γάμο της χρονιάς στη Βενετία-Πως αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή ο Τζορτζ Κλούνεϊ και τι περιελάμβανε το μενού στη δεξίωση.

Ant1news

It’s official! Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αποχαιρέτισε την εργένικη ζωή, υποσχόμενος αιώνια πίστη και αφοσίωση στην Αμάλ Αλαμουντίν, τη γοητευτική δικηγόρο που κατάφερε να του κλέψει την καρδιά.

Το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι των τελευταίων μηνών παντρεύτηκε χθες, λίγο μετά τη δύση του ηλίου στη ρομαντική Βενετία, σε μια τελετή που «φώτισαν» με τη λάμψη τους πολλά αστέρια του Χόλιγουντ.

Με μια λιτή ανακοίνωση η εκπρόσωπος του Τζορτζ Κλούνεϊ επιβεβαίωσε το γεγονός: «Επιβεβαιωμένο. Παντρεύτηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Βενετία», σκορπίζοντας την… απογοήτευση στις τάξεις του γυναικείου πληθυσμού σε όλο τον πλανήτη.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο γάμος της χρονιάς συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον γι αυτό και ταξίδεψαν στη Βενετία εκπρόσωποι των μεγαλύτερων μέσων ενημέρωσης του πλανήτη για να καλύψουν το γεγονός.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν διακριτικά, αλλά δρακόντεια, γι αυτό και οι παπαράτσι δεν κατάφεραν να μπουν μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου έγινε το μυστήριο.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να απαθανατίσει πολλούς από τους διάσημους προσκεκλημένους κατά τη διάρκεια της μετάβασής τους στο Aman Canal Grande, όπως και τον διάσημο γαμπρό, που σύμφωνα με την Daily Mail, λίγο πριν χάσει την ελευθερία του, έπινε με φίλους σφηνάκια τεκίλας και κόκκινο κρασί. 

 

Ο γόης του Χόλιγουντ πήγε ως το Aman Canal Grande με θαλάσσιο ταξί, με τους διάσημους φίλους του (Ματ Ντέιμον, Μπόνο, Σίντι Κρόφορντ και άλλους) να τον ακολουθούν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια… πομπή αστέρων στα κανάλια της Βενετίας.

Φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός δεν έχουν διαρρεύσει, παρά την επιστράτευση ακόμη και drones, ωστόσο έγιναν γνωστές κάποιες λεπτομέρειες από τη δεξίωση όπου το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε με τους φίλους του το ευτυχές γεγονός.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν άφθονη σαμπάνια και πολέντα με άγρια μανιτάρια και προσούτο με σύκα, σύμφωνα με πηγή, ενώ οι εορτασμοί θα συνεχιστούν και σήμερα, με ένα μεσημεριανό τραπέζι προς τιμήν των καλεσμένων του ζευγαριού.