X

Το φιλί του Λιάγκα στην «Μελίνα» του Μπρούσκο και η αντίδραση της Φαίης

Πρεμιέρα με… πάθη σήμερα για το Πρωινό, με τους πρωταγωνιστές του «Μπρούσκο» να κάνουν ποδαρικό στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Ant1news

Με κέφι, χαμόγελο και πολύ… πάθος ξεκίνησε η σεζόν για το Πρωινό, που επέστρεψε ανανεωμένο στις οθόνες μας για ακόμα μία σεζόν.

Ποδαρικό στην εκπομπή έκαναν οι πρωταγωνιστές της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», Ανδρέας Γεωργίου και Ελένη Βαΐτσου με τις εξελίξεις στον β κύκλο του σίριαλ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον της συζήτησης.

Η κουβέντα «άναψε» όταν έγινε αναφορά στις ερωτικές σκηνές μεταξύ του «Αχιλλέα» και της «Μελίνας», με τον πρωταγωνιστή της σειράς να μιλά για τις δυσκολίες που υπάρχουν στην «εκτέλεσή» τους.

Με τα λεγόμενά του όμως φαίνεται ότι δεν έπειθε τον οικοδεσπότη Γιώργο Λιάγκα για το πόσο δύσκολο και αμήχανο είναι το γύρισμα στις ερωτικές σκηνές κι έτσι αποφάσισε να πάει τη… συζήτηση ένα βήμα παρακάτω. Προέτρεψε τον επιτυχημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή να φιλήσει στον αέρα την «Μελίνα», ώστε να αντιληφθεί από… πρώτο χέρι τις δυσκολίες.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας δεν κατάφερε να φιλήσει την πρωταγωνίστρια του «Mπρούσκο»  και αρκέστηκε στο να αγκαλιάσει την Ελένη και να «κλέψει» το φιλί.

Κάτι ανάλογο προσπάθησε να κάνει και ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος επίσης δεν μπόρεσε να φιλήσει την Φάιη Σκορδά, αφού η παρουσιάστρια έφυγε τρέχοντας μακριά του….