X

Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής

Με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη.

Ant1news

Ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Κώστα Κατσούλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του πέφτοντας θύμα οπαδικής βίας, με απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννη Ανδριανού αναβάλλονται όλοι οι επίσημοι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων των ομαδικών αθλημάτων της προσεχούς αγωνιστικής.

Ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού Πειραιά άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί, μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα. Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο γήπεδο του Ηροδότου, στην Κρήτη.

Για την επίθεση είχε ασκηθεί σε τέσσερα άτομα ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και κατά συναυτουργία και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και κατά συναυτουργία σε αθλητική εγκατάσταση. Τώρα μετά την τραγική κατάληξη η κατηγορία θα μετατραπεί σε δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συρροή και κατά συναυτουργία.