X

Savoir vivre και στον… οργασμό!

Προτεραιότητα στην σεξουαλική ικανοποίηση οφείλουν να διεκδικήσουν οι γυναίκες…

Ant1news

Ο γυναικείος οργασμός δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είναι χημεία, είναι επιστήμη, είναι τέχνη που για να… εκφραστεί χρειάζεται να βάλουν και οι δύο πρωταγωνιστές τα… δυνατά τους.

Μόλις ένα 30% των γυναικών έρχονται σε οργασμό όταν κάνουν σεξ με το σύντροφό τους και πλέον οι γυναίκες «ξεσηκώνονται», διεκδικώντας το δικαίωμα στην κορύφωση!

Στη Βρετανία μάλιστα μοιράζονται και φυλλάδια με οδηγίες προς… ναυτιλλομένους για το πώς μπορεί να επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος.

Μία από αυτές τις οδηγίες βασίζεται στο savoir vivre, μια που βασικός κανόνας είναι το «Οι κυρίες προηγούνται».   Μάλιστα το ομώνυμο κίνημα έχει ξεκινήσει εκστρατεία, αρχικά στα βρετανικά πανεπιστήμια, ενημερώνοντας φοιτητές και φοιτήτριες για τα «μυστικά» που θα τους εξασφαλίσουν σεξουαλική ζωή γεμάτη ικανοποίηση!

Κι αν δεν παλέψουν οι γυναίκες πρώτες για τον οργασμό τους, ποιος θα παλέψει… Γι αυτό και τα κορίτσια που πρωτοστατούν στην εκστρατεία φροντίζουν να ενημερώσουν πρωτίστως τις εκπροσώπους του ασθενούς φύλου για το πώς να πάρουν στα σοβαρά την δική τους ευχαρίστηση και να παλέψουν για να το πετύχουν. Δεν παραλείπουν όμως να δώσουν κίνητρα και στους άνδρες, ώστε να αισθάνονται περήφανοι κάθε φορά που καταφέρνουν να ικανοποιήσουν τη σύντροφό τους.

Πέντε  «μυστικά» που θα σας φέρουν πιο κοντά στο στόχο


-Ανακαλύψτε τις ερωτογενείς σας ζώνες (Ναι είναι κι άλλες, εκτός από την κλειτορίδα)

-Πάρτε το χρόνο σας και μην  αγχώνεστε, εξάλλου δεν υπάρχει λόγος βιασύνης…

-Ανακαλύψτε τα όριά σας στο θέμα του σεξ και τα όρια του παρτενέρ σας, συζητήστε τα και θέστε τα από κοινού

-Προπονηθείτε στο να κλιμακώνετε βαθμιαία τις αισθήσεις και τις κινήσεις σας

-Οι κυρίες προηγούνται! Κορίτσια φροντίστε να πάρετε πρώτες αυτό που θέλετε. Αγόρια σκεφτείτε τι μπορεί να σας «χαρίσει» μία γυναίκα την οποία έχετε ικανοποιήσει πρώτοι εσείς….

Πώς να αναγνωρίσετε την… προσποίηση

Καλώς ή κακώς οι γυναίκες συχνά υποκρίνονται πως τελειώνουν στα χέρια σας…Σύμφωνα με έρευνες μάλιστα το 64% των γυναικών υποκρίνεται συστηματικά οργασμό, ενώ το 82% παραδέχεται πως έχουν υποκριθεί έστω μία φορά στη ζωή τους.

Σίγουρα οι άνδρες αναρωτιούνται αν πραγματικά τα κατάφεραν ή αν η παρτενέρ τους έπαιξε παράσταση για να μην τους ρίξει το ηθικό…

Πώς μπορείτε να αντιληφθείτε ότι η εκείνη δεν κατάφερε τελικά να ολοκληρώσει ακόμα κι αν την άκουσε όλο το τετράγωνο;

Η απάντηση είναι απλή: Όσο και να θέλει μία γυναίκα, δεν μπορεί να κάνει και το σώμα της να υποκριθεί….

Όταν η γυναίκα καταφέρνει να φτάσει στην κορύφωση το σώμα της το φωνάζει. Πέρα από την αναπνοή που γίνεται γρήγορη και κοφτή, τα μάγουλά της κοκκινίζουν και τα άκρα της παραλύουν. Ο κόλπος της συγκεκριμένα, αποκτά μια διαφορετική συμπεριφορά, καθώς τα τοιχώματα διασπώνται και δίνουν στο πέος την αίσθηση μικρών συνεχών δονήσεων.

Μπορεί να υποκριθεί την αναπνοή, το βλέμμα και να φωνάζει όσο θέλει, αλλά το σώμα της θα την προδώσει.