X

Ο Τύπος της Τετάρτης

Η αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας από την Τρόικα, η πρωτοβουλία Ντράγκι για ρευστότητα στην Ελλάδα, καθώς και το τραγικό ρεκόρ θανάτων μεταναστών μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Οι εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα, το σχέδιο Ντράγκι για αγορές junk ελληνικών ομολόγων, καθώς και το θλιβερό ρεκόρ θανάτων μεταναστών στη Μεσόγειο το 2013 είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: Σκηνοθετούν «ηρωική έξοδο» - ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ----Αλ. Τσίπρας: Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ----ΕΝΦΙΑ-λτικός θάνατος στην ουρά – ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ----Χωρίς σύνταξη οι μισοί άνθρωποι του κόσμου----Συμβιβαστική φόρμουλα για τους Ρομά – ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΣΙΜΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ----Χαρίζουν τον φόρο στους εφοπλιστές! ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ----Φ. ΚΟΥΒΕΛΗΣ: Οι εκλογές πολλές φορές είναι σωτήριες----ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΚΕΔΕ: «Όχι» στον επανέλεγχο----Πρεμιέρα αυξήσεων στον ΟΑΣΘ – 25%-33% ΠΑΝΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ----ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – Μηχανισμός προπαγάνδας της Ν.Δ.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Πρεμιέρα διαπραγμάτευσης με αρρυθμίες – Εμπλοκή στις σχέσεις Μαξίμου, ΠΑΣΟΚ και ΥΠΟΙΚ – Σήμερα Σαμαράς με Βενιζέλο – Έρχεται  ο Γιούνκερ-----Μειώθηκαν δραματικά οι γεννήσεις στην Ελλάδα – Κατά 6,21% το 2013-----Χωρίς «φρένο» οι μετεγγραφές των φοιτητών – Το «μπαλάκι» στα ΑΕΙ----Προορισμός και πάλι η Αθήνα – 390.000 περισσότερες διανυκτερεύσεις το διάστημα Ιανουαρίου-Αυγούστου 2014----Πάνω από 2 τρις ευρώ το χρέος της Γαλλίας – Περικοπές δαπανών 21 δις----Σκληρή κριτική στην ασφάλεια του Λευκού Οίκου----Ξεπέρασαν τα 1,7 δις οι απλήρωτοι λογαριασμοί στη ΔΕΗ – ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΣΦΥΞΙΑ----ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ: ΒΙΩΣΙΜΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ – Συνεχίζονται οι πιέσεις στα ελληνικά ομόλογα----Ντράγκι: Ανάγκη χαλάρωσης κανόνων – ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Η ΕΚΤ ΟΜΟΛΟΓΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Να ακουστεί η δική μας φωνή! Διαδηλώνουμε το Σάββατο για την ανεργία – Στην Αθήνα 11 πμ στην Ομόνοια – Στη Θεσσαλονίκη 11 πμ στο Άγαλμα Βενιζέλου----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΓΣΕΕ – Δρομολογούν με συναίνεση τις ανατροπές στο συνδικαλιστικό νόμο----ΣΕΑΑΝ-ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΑμεΑ – Να μπει τέλος στις «σφαγές» των ΚΕΠΑ----Αύριο στις Βρυξέλλες η Ευρωπαϊκή Κομμουνιστική Συνάντηση----ΕΝΦΙΑ – Μόνιμο μέτρο στις πλάτες του λαού.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ με τις δόσεις ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑ – Η τελική πρόταση της κυβέρνησης, που αναμένει την έγκριση των δανειστών για να προχωρήσει – ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 50 ΕΥΡΩ----Διαπραγμάτευση κάτω από το… χαλί – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ----ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ----ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΤΕΨΗ----Οι Μακεδόνες στα… όπλα για τα Σκόπια----Αμφίπολη – Καλλονές σε βάθρο----ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ----Σοκ! Μεγάλες φορολογικές διευκολύνσεις για τους εφοπλιστές----ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΚΕΚΑΣ.

ΕΘΝΟΣ: ΠΡΩΤΟΣ ΓΥΡΟΣ με αιχμή τις φοροελαφρύνσεις – «ΣΦΙΓΓΑ» Η ΤΡΟΪΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ----Ο Γιούνκερ στην Αθήνα την Παρασκευή – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ-----Έγινε παρεξήγηση και… δόθηκε εξήγηση – ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΞΙΜΟΥ----Πρωτοβουλία Ντράγκι για ρευστότητα στην Ελλάδα – ΑΓΟΡΑ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤ----ΚΟΥΒΕΛΗΣ – Προς… σύμφωνο συμβίωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ----Ισοπαλία ιερέων και δημάρχων στους γάμους – ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ----ΑΜΦΙΠΟΛΗ – Οι Καρυάτιδες στον θρόνο τους----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Με πλάνο Ατλέτικο στη Σουηδία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα κριτήρια για μετεγγραφές χιλιάδων φοιτητών – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ-ΕΞΠΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ----ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ …ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗΣ-ΤΡΟΪΚΑ----«ΠΡΑΣΙΝΟ» ΒΕΡΤΙΓΚΟ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΝΘΟ----Δέος από τις Καρυάτιδες – ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 3,67 ΜΕΤΡΩΝ----ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ 3% ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ 85% - ΕΝΩ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ 6%----Πεθαίνοντας στην ουρά για τον ΕΝΦΙΑ – ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ 70ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ-ΣΟΚ – 3.072 ΘΑΝΑΤΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2014----ΣΟΥΠΕΡ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΠΑΡΤΣΑ ΜΕ 3-2.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: «ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ» με φόντο τις κάλπες – Καπέλωμα Λαζαρίδη σε Χαρδούβελη στη διαπραγμάτευση----Βόμβα δανειστών: Δεν χρειάζεται ρύθμιση του χρέους – Δύο γραμμές και αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ----Πύρρειος νίκη των Ρομά----ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ – Σε  εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ----GOLDMAN SACHS – Μία επόπτρια την ξεσκέπασε-----ΕΝΦΙΑ – Θάνατος στην πρώτη δόση----ΓΣΕΕ-ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ – Όχι στις ομαδικές απολύσεις----ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ – «Μαμά, η Ελλάδα γερνάει…»----Αρχές του 15 το μικρό μας Pony – 25.000 ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Ενώ τα κορόιδα πληρώνουν οι εφοπλιστές… σαλπάρουν – Τροπολογία-πρόκληση από την κυβέρνηση υπέρ του εφοπλιστικού κεφαλαίου----ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Βλέπω εκλογές ακόμη και τον Οκτώβριο»----ΕΝΦΙΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – Πέθανε περιμένοντας στην ουρά----ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ – Με τους ρυθμούς σκιαμαχεί η κυβέρνηση----ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Αυθαίρετες ανεμογεννήτριες στην Κρήτη----Θερμό επεισόδιο με Χρύσανθο – ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΩΝ----ART/ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ – Στο Ναυάγιο των Αντικυθήρων.

ΤΑ ΝΕΑ: ΕΝΦΙΑ: αυτόματες εκπτώσεις – ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ – Κερδισμένοι 1.000.000 χαμηλόμισθοι ιδιοκτήτες-----ΦΠΑ: ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΔΥΟ ΑΛΛΑΓΕΣ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ----Πολιτική στα τρία – 1. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Επιχείρηση αναστήλωσης της κυβερνητικής εικόνας, 2. ΔΗΜΑΡ Ο Κουβέλης χτυπά την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ και… σκοτώνει τους 180, 3. ΤΡΟΪΚΑ Φοροελαφρύνσεις και παζάρια για την εποχή μετά το Μνημόνιο----CHAMPIONS LEAGUE – Η Παρί «γονάτισε» την Μπάρτσα ύστερα από 19 χρόνια----ΨΥΧΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΜΑΛΜΕ----Υπέγραψε στην Ινδία ο Κατσουράνης, συμπαίκτης με Τρεζεγκέ και Τσιρίλο----ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΤΩΝ ΡΕΚΟΡ.

ESPRESSO: ΚΑΤΑΝΤΙΑ! ΝΥΦΕΣ για λαθρομετανάστες! Λευκοί γάμοι στην Ελλάδα - Άνεργες και άπορες (στο κύκλωμα) για 5.000 έως 7.000 ευρώ----Η Μενεγάκη «πάτησε κάτω» τη Στεφανίδου----ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΚΛΟΠΗ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΝΤΕΓΚΑ ΑΞΙΑΣ 6.000.000 ΕΥΡΩ----Ο Ταχτσίδης στην αγκαλιά της Ζέτας!----ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.