X

Υψηλή τεχνολογία στο μπλέντερ!

Στο μπλέντερ δυο σύγχρονες συσκευές κινητής τηλεφωνίας για να δοκιμαστεί η ανθεκτικότητα τους. Το αποτέλεσμα; Σκόνη και θρύψαλα...

Ant1news

Οι καταγγελίες που ακούστηκαν για τη νέα συσκευή της Apple-το iPhone 6 Plus- και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις εταιρείες που πρωταγωνιστούν  στον χώρο, οδήγησαν τους τύπους στο Blendtec, να καταφύγουν στο γνωστό πείραμα του μπλέντερ, με προφανή στόχο να διακωμωδήσουν την κατάσταση.

Το πείραμα περιελάμβανε την ταυτόχρονη τοποθέτηση δυο συσκευών σε μπλέντερ. Από τη μία το iPhone 6 Plus και από την άλλη το Galaxy Note 3 της Samsung. Οι δύο συσκευές μπορεί να αντιστάθηκαν αρχικά στις δονήσεις αλλά όταν οι στροφές άρχισαν να ανεβαίνουν το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Σε λιγότερο από 2 λεπτά, το μόνο που απέμεινε από τις συσκευές ήταν ένας μικρός σωρός από σκόνη διαφορετικού χρώματος.

Προφανώς η ιδέα του όλου εγχειρήματος προήλθε από τις καταγγελίες, κυρίως σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, χρηστών που απέκτησαν το έξυπνο κινητό της Apple και διαπίστωσαν ότι λυγίζει εύκολα. Εκπρόσωπος της εταιρείας παραδέχθηκε ότι υπήρξε κάποια ευπάθεια σε ορισμένες συσκευές αλλά ήταν αμελητέα καθώς αναφέρθηκαν μόλις 9 περιπτώσεις, όταν η συσκευή υπερέβη τις 10.000.000 πωλήσεις τις 3 πρώτες ημέρες που κυκλοφόρησε.