X

Ο Τύπος της Πέμπτης

Η ψήφος εμπιστοσύνης που θα ζητήσει η συγκυβέρνηση και η μείωση έως και 50% στα φοροπρόστιμα μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ant1news

Η διαδικασία της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης από τη Βουλή που κινεί η κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και το σχέδιο του ΥΠΟΙΚ για μείωση των προστίμων στα ληξιπρόθεσμα χρέη είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

Η ΑΥΓΗ: «Δεδηλωμένη» η κατάρρευση – ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ----Συνέδριο αποφάσεων για τη ΔΗΜ.ΑΡ. – ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ----231.000 ευρώ ο φόρος για κάθε εφοπλιστή! ΜΕ ΨΗΦΟ Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ----ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΔΕΔΥ: Παλαιοκομματική αξιολόγηση Μητσοτάκη----Εξέγερση κρατουμένων μεταναστών στο Ελληνικό-----Γαλλία: Χαλαρώνει τη λιτότητα, εκνευρίζει το Βερολίνο----Ιράκ: «Όχι βομβαρδισμοί από Άραβες»----Χονγκ Κονγκ: Εθνική επέτειο με διαδηλώσεις.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Ψήφος εμπιστοσύνης για καθαρό τοπίο – Απόφαση Σαμαρά και Βενιζέλου, που συμφώνησαν να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο η διαδικασία εκλογής Προέδρου----Θυμός Μέρκελ για το έλλειμμα της Γαλλίας – Τριβή και με την Ιταλία----Οπλοστάσιο τρομοκρατών στο Κολωνάκι----Πιθανή η πολεμική εμπλοκή της Τουρκίας – Στη Συρία και στο Ιράκ----Παραιτήθηκε η υπεύθυνης ασφαλείας του Λευκού Οίκου----Μείωση 50% προστίμων για μη καταβολή του φόρου – Στόχος η εισπραξιμότητα----Θετική η τρόικα για ρύθμιση οφειλών, «κόκκινων» δανείων – ΣΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ----Αρχίζουν οι διαδικασίες για «οικόπεδα» εξόρυξης - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ----Καταδικάστηκαν, αλλά όχι με τον αντιτρομοκρατικό – ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Ασφαλιστικό: Αιτία πολέμου κάθε αντιδραστική αλλαγή – Το Ασφαλιστικό στο τραπέζι των συζητήσεων της κυβέρνησης με την τρόικα----ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Συγκεντρώσεις σε 54 πόλεις αύριο και το Σάββατο----ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ-ΜΙΚΡΟΙ ΕΒΕ – Ως εδώ με τις απειλές για τα χρέη.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΤΡΕΝΑΚΙ του τρόμου – Μεγάλος αγώνας για να μη στηθούν κάλπες πριν από τον Μάρτιο του 2015 – Πολιτική «ακροβασία» Σαμαρά με ψήφο εμπιστοσύνης----Περίεργο! Ο Χαρδούβελης απών – Δεν πήγε σε κανένα ραντεβού χθες με την Τρόικα – Τα εργασιακά τώρα στο κυρίως πιάτο----ΣΟΚ! 1,7 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΗ ΔΕΗ----ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΠΑ----ΕΝΦΙΑ – 465.000 ΕΥΡΩ στο θρυλικό Αρκάδι----ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ----Διάσωση στο παρά πέντε για τον Ερμή----ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΑΥΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΣΑΝΣΕΡ ΚΑΙ ΡΑΜΠΑ ΑμεΑ----Διαγνωστικές και φάρμακα: Ποιοι δεν θα πληρώνουν συμμετοχή----«Μαραχαγιάς» στην Πούνε ο Κατσουράνης----Ο καρκίνος του μαστού απειλεί και τους άντρες: Όλα τα συμπτώματα.

ΕΘΝΟΣ: ΔΙΠΛΟ ΦΡΕΝΟ με ψήφο εμπιστοσύνης – ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ Η ΕΚΛΟΓΟΛΟΓΙΑ & Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ----Γαλλική επανάσταση – ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΟΛΑΝΤ-ΒΑΛΣ – ΕΞΑΛΛΗ Η ΜΕΡΚΕΛ: Η Γαλλία να τηρήσει τις δεσμεύσεις της----«ΚΟΥΡΕΜΑ» 50% ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ – ΡΥΘΜΙΣΗ-ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ----ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ – Στο τραπέζι ρύθμιση-ασπίδα για τους πλειστηριασμούς----ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΣΤΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ----Τον πρόδωσε η Άμυνα – ΜΑΛΜΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-0.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Φρένο Μαξίμου σε εκλογικά σενάρια και γκάζι για «180» τον Φεβρουάριο – ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ Η ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ----ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ----Μάζευαν οπλισμό, ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα – 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΦΚΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ----ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ – ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ----ΠΡΟΣΤΑΣΗ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Α’  ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ – ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ----Γκρέμισε ότι έχτισε – ΗΤΤΑ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΛΜΕ----ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ «ΕΞΥΠΝΑ» ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ – ΨΗΦΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ-ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ----ΕΚΤ-Γαλλία: διπλή κόντρα στη Μέρκελ----Κραυγή λαού στο Χονγκ Κονγκ: Παραιτηθείτε!----Τμηματικά στα συμφέροντα ο αιγιαλός – «ΔΩΡΑΚΙ» ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ----Πιο κοντά οι πλειστηριασμοί 1ης κατοικίας – ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΙΔΑ----Επαναπροώθηση μεταναστών προς την Τουρκία – ΣΥΜΦΩΝΕ ΜΕ Ε.Ε.----ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ-ΠΗΓΑΔΙΑ – Εισπρακτική παγίδα για 200.000 αγρότες.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Στοιχηθείτε γιατί χανόμαστε» - ΣΥΡΙΖΑ: Επιταχύνεται η κατάρρευση της κυβέρνησης Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ----ΔΥΣΦΟΡΙΑ τρόικας για τα παχιά λόγια περί πρόωρης εξόδου----ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ – Έτοιμοι να ξεπουλήσουν έργο 6 δις ευρώ----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Συνάντηση κομμουνιστών στην καρδιά της Ευρώπης----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΦΠΑ εξπρές για συνεπείς----ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ – Χωρίς δασκάλους και μαθητές----Γαλλο-ιταλική συμμαχία κατά της λιτότητας – ΣΦΗΝΑ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ----ΔΗΜΑΡ: τη στροφή προς τα αριστερά σφραγίζει το 3ο συνέδριο που αρχίζει σήμερα.

ΤΑ ΝΕΑ: Τραβούν χειρόφρενο στον δρόμο για τις κάλπες – ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΖΗΤΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ----Έκπτωση προστίμων για τα ληξιπρόθεσμα-----ΣΧΟΛΕΙΑ: ΑΚΟΜΑ 15 ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ 5.000 ΚΕΝΑ----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Καρέ ενόχων για την αυτοκτονία στο Μάλμε----ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ – Ο ΣΙΜΕΟΝΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΚΑΙ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ----ΜΟΝΙΚΑ-ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ-ΧΑΡΟΥΛΗΣ – Το θέατρο «παίζει» τη μουσική της νέας γενιάς.

ESPRESSO: ΜΑΪΜΟΥ αγαπούλα ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ SHOWBIZ – Τι αποκάλυψε έρευνα στο μαγαζί (στην Πλάκα) της συζύγου του Μάκη Ψωμιάδη----ΤΟ MEGA ΣΤΑ ΑΚΡΑ – Έφυγε ή μένει η Όλγα;----Πατρινός κέρδισε 1.500.000 ευρώ στο λαχείο----Αγώνας για να μείνει ελληνικό το «κουκούλι» του Καζαντζάκη----Η SEXY ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ «ΛΥΣΣΑΕΙ» ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ.